Klubben

Näsbyparks Tennisklubb har drygt 1.200 medlemmar och har funnits sedan 1946. Vi förfogar över en tennishall med fem banor och en utomhusanläggning med fyra stycken grusbanor. Näsbypark bedriver verksamhet för alla åldrar. De yngsta är med i tennislekis och de äldsta är med i en mycket livlig pensionärsverksamhet. Däremellan har klubben en sannerligen utbredd verksamhet innehållandes bland annat tennisskola, tävlingsgrupper, vuxenkurser och drop-in-aktiviteter. För att nämna ett par saker. För dig som tycker om att spela match mot olika spelare kan vi rekommendera klubbens divisionsspel och tävlingar. Ovanstående betyder att ni har goda möjligheter att i klubbens regi hitta någon aktivitet som passar alla i hela familjen - hela livet.

Uppdaterad: 04 OKT 2016 13:33 Skribent: Todd Åkesson

klart.se