Klubbens tränare

HELTIDSANSTÄLLDA TRÄNARE

KENNETH BERGBOM (1962) ELISABETH LOVISIN (1957)
Klubbchef sedan milleniumskiftet. Fantastisk ledare, ser till så att klubben fungerar och har koll på helheten som ingen annan. Har vunnit pris som Sveriges främsta tennisledare och bär huvudansvaret för klubbens framgångar. Duktig tränare och ledare som ansvarar för tennisskola/-lekis. Har varit mycket duktig själv och är fantastiskt kunnig och pedogogisk gällande tekniska detaljer.

STEFAN ÅSLIN (1967) BJÖRN SAHLIN (1975)
Chefstränare i klubben och ansvarar för tävlingsgruppen. Doktorisk och analytisk ut i fingerspetsarna. Skicklig instruktör som ansvarar för herrarnas A-lag. En karaktär av sällan skådad art. Jobbar väldigt brett med allt ifrån tävlingsgrupp till vuxentennis och drop-in. Har talets gåva och är uppskattad av samtliga. Ansvarar för damernas A-lag.

TODD ÅKESSON (1993) ANDREJ TONEJC (1972)
Mångfacetterad och hårt arbetandes som jobbar väldigt brett i klubben. Ansvarar för vuxenkurserna, hemsidan/sociala medier/marknadsföring, Näsaäng, KM och andra aktiviteter. Jobbar också med tävlingsgrupp och tennisskola. Nyanställd kroat sedan hösten 2018. Duktig och engagerad tränare med en diger meritlista. Har tidigare jobbat med spelare som Cilic, Antic, Karlovic och Ljubicic.

Utöver de heltidsanställda har klubben ungefär ytterligare 15 timanställda tränare.

Uppdaterad: 12 JUN 2018 14:33

klart.se