Klubbens tränare

HELTIDSANSTÄLLDA TRÄNARE

KENNETH BERGBOM (1962) ELISABETH LOVISIN (1957)
Klubbchef sedan drygt 15 år tillbaka. Fantastisk ledare, ser till så att klubben fungerar och har koll på helheten som ingen annan. Har vunnit pris som Sveriges främsta tennisledare och bär huvudansvaret för klubbens framgångar. Exceptionell tränare och ledare som ansvarar för tennisskola/-lekis. Har varit mycket duktig själv och är fantastiskt kunnig och pedogogisk gällande tekniska detaljer.

STEFAN ÅSLIN (1967) BJÖRN SAHLIN (1975)
Chefstränare i klubben och ansvarar för tävlingsgruppen. Doktorisk och analytisk ut i fingerspetsarna. Skicklig instruktör som ansvarar för herrarnas A-lag. En karaktär av sällan skådad art. Jobbar väldigt bredd med allt ifrån tävlingsgrupp till vuxentennis och drop-in. Har talets gåva och är uppskattad av samtliga. Ansvarar för damernas A-lag.

TODD ÅKESSON (1993) JENS JACOBSON (1977)
Jobbat i heltid i 5 år nu. Aktiv som spelare i klubben under stora delar av sin juniortid. Ansvarar för vuxenkurserna men jobbar också med tävlingsgrupp och tennisskola. Hemsideansvarig och håller även i andra aktiviteter såsom KM, etc.  Nyanställd sedan hösten 2016. Duktig och engagerad tränare med ett brinnande intresse för sporten. Jobbar främst med tävlingsgruppen.

TIMANSTÄLLDA TRÄNARE

JONAS BROBECK (1989) KRISTER LUNDIN (1962)
Efter åtta år på College och som tränare i USA är Jonas hemma i sin moderklubb. Extremt energisk, entusiasmerande och duktig tränare som jobbar med alla typer av spelare. Har en del vuxenkurstimmar på dagtid och även en och annan tennisskoletimme. Glad, trevlig och upskattad.

ERIK ARTURSSON (1993) EDWARD JOHANSSON (1970)
Uppskattad tränare som jobbar med vuxenkurser på tisdagskvällar. Brukar också vara med på läger samt tar en del vikarietimmar. Har tidigare jobbat på heltid men driver sedan år 2012 sin egan tennisbutik i Sollentuna. Jobbar med vuxna på morgon/dagtid och är otroligt passionerad och intresserad.

MILLIS HEIMKLO (1992) VIKTOR GLIMBERT (1993)
Jobbar hela lördagar med vuxenkurser. Duktig tränare som också brukar hjälpa till på diverse barn- och vuxenläger. Jobbar mycket med vuxna men även en del med klubbens tennisskola/-lekis. Entusiastisk och duktig.

MICHAEL BROBECK (1957) BENJAMIN NEANDER (1996)
Den forne landslagstränaren har gjort comeback och leder ett par vuxengrupper. Duktig spelare och tränare. Jobbar med tennisskola/-lekis.

VILHELM BORNEFALK (2001) JAKOB NILSSON (2000)
Tennislekis/-skoletränare. Jobbar med tennisskola och lekis.

JAKOB SÖDERBLOM (1998) VIKTORIA TURINA (1999)
Jobbar med tennisskola och lekis. Jobbar med tennisskola och lekis.

MELKER MATTSSON (1999) JULIA SKIÖLD (2000)
Jobbar med tennisskola på fredagar. Jobbar med tennisskola och lekis.

PAULA CRONIER (2002) VICTORIA ULLBIN (2000)
Jobbar med tennisskola och lekis. Jobbar med tennisskola/-lekis på söndagar.

ALEXANDER ULLBIN (2002) FREDRIK SÖDERBLOM (2001)
Jobbar som assisterande tränare i tennislekis på torsdagar. Jobbar med tennisskola och lekis.
AUGUST MÅNSSON (1999)
Tränar vuxengrupper på söndagar.
Uppdaterad: 2017-02-07 14:18
Skribent: Todd Åkesson