Hoppa till sidans innehåll

Johanna Bernhold och Henrik Bladelius vann Masters under festlig finaldag

04 NOV 2018 15:13
Efter en riktigt intensiv helg för Mastersspelarna har nu slutvinnarna korats. Det blev Helsingborgs Johanna Bernhold och Henrik Bladelius från GLTK som tog hem titlarna på flick- respektive pojksidan.
  • Uppdaterad: 04 NOV 2018 15:13

Tjejfinalen, som var först ut, blev en tämligen ensidig historia. Johanna Bernhold var skoningslös medan motståndaren Ida Johansson inte hade mycket att sätta emot för dagen. Johanna vann med klara 6-2, 6-0 och fulländrar därmed den perfekta helgen. Först vann hon Sofias Cup i torsdags med Region Syd för att sedan plocka hem Mastersslutspelet på egen hand. Totalt sju matcher spelade på fyra dagar alltså. Sju vinster, noll förlorade set och blott nitton förlorade games. Snacka om en värdig vinnare!

Den efterföljande pojkfinalen mellan hemmaspelaren Elwin Gauffin och GLTK:s Henrik Bladelius blev desto tuffare. Publiken bjöds på mycket tennisgodis från de två vänsterhänta bollvirtuoserna. Henrik var den för dagen lite skarpare och spelade överlag också tuffare än vad Elwin gjorde. Efter att Henrik vunnit första set med 6-3 skaffade sig Elwin en 5-2-ledning i andra och mycket talade då för att vi skulle få avnjuta en spännande tresetare. Henrik ville annat, kom tillbaka och tvingade fram ett tiebreak i andra set. Ett tiebreak som han också var starkast i och vann med 7-4. Grattis Henrik och tack för underhållningen killar!

Klicka här för att se samtliga resultat och slutplacering från Masters!

Fotograf: Kent Åkesson

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info