Hoppa till sidans innehåll

Damerna felfria i seriestarten – tyngre för herrarna

13 NOV 2018 10:08
I helgen drog Division 1 igång för såväl damer som herrar. Näsbyparks damlag vann sina båda matcher med besked medan herrarna hade det tuffare och fick nöja sig med två hedersamma förluster.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2018 10:08

Damerna inledde sitt Division 1-äventyr i Trollbäcken där man på lördagen mötte Lidingö och på söndagen stod värden Trollbäcken för motståndet.

I matchen mot Lidingö, som var den tuffaste, gick tre av fyra matcher till supertiebreak. I två av dessa lyckades vi vinna vilket banade väg för 3-1-segern. Nedan ser du samtliga resultat ifrån matchenMot Trollbäcken skrevs segersiffrorna till 4-0. Saga Koch vann tredjesingeln i matchtiebreak medan det i övrigt enbart krävdes två set för att vinna matcherna.

Damlaget huserar därmed som ensam serieledare efter två omgångar då man är det enda laget med två vinster. Tabellen ser ut enligt följande.Nu på fredag (16/11) har damlaget sin enda hemmamatch då man tar emot Jönköpings TK i hallen. Matchen börjar klockan 17.15. Kom och heja fram våra damer till ytterligare en seger!

Klicka här att se alla resultat i serien och här för att läsa en införartikel om damerna!

Samma flygande start har inte herrarna fått som förlorade sina båda inledande matcher mot KLTK respektive Lidköpings TK. På lördagen var Kungliga det bättre laget och vann rättvist, inget snack om den saken. Två av matcherna gick till matchtiebreak och Christoffer tvingades bryta på förstasingeln, därigenom skrevs slutsiffrorna till 0-6.Mot Lidköping på söndagen var det jämnare. Med lite flyt hade grabbarna löst ett oavgjort resultat i den matchen. Nu blev den 2-4 och tuffast möjliga start är ett faktum.


* Notera att det står fel namn i andradubbeln. Anton Waern spelade med Jonas och inte Timothy.

Nedan syns tabellen efter två omgångar. Herrarna tar nya tag nästa helg (23-25/11) då man spelar tre hemmamatcher på fredagen, lördagen och söndagen. Då hoppas vi kunna skapa en bra stämning i hallen och bära fram killarna till deras första poäng i serien.Klicka här att se alla resultat i serien och här för att läsa en införartikel om herrarna!

Som sagt, nu på fredag spelar damerna hemma. Klockan 17.15, varmt välkomna då!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

 

Framtidsfys.org 

 

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info