Hoppa till sidans innehåll

DAMLAGET KLARA FÖR ELITSERIEN 2019!

10 DEC 2018 18:45
Näsbyparks damlag har gått som ett expresståg genom Division 1 och vann tillslut serien utan att förlora en enda match. Detta innebär att vi nästa höst får avnjuta elitserietennis i NPTK-hallen efter två säsonger i den nästa högsta serien.
  • Skapad: 10 DEC 2018 18:45

Under de avslutande matcherna i helgen behövde damerna bara en poäng av fyra möjliga för att matematiskt säkra seriesegern och elitserieplatsen. Det blev tre via en vinst och en oavgjord match. Lördagens batalj mot jumbon USIF blev en tämligen enkel affär via 4-0 i matcher och blott tio förlorade games.



På söndagen mötte man Lidköpings TK i seriefinalen men matchen saknade lite glöd då det redan stod klart att vi skulle sluta etta och Lidköping tvåa. Matchen slutade rättvist 2-2 och de våra kan stoltsera med att man gått igenom serien obesegrade. Fantastiskt!





Klicka här för att se alla resultat från damernas Divison 1!

Ett lag med skönare känsla, atmosfär och sammanhållning får man leta efter. På så vis var denna segern än mer befogad. Det är en fröjd att se hur lagets mamma Anette tar hand om juniorerna både på och utanför banan. Alla i laget, oavsett om man spelar eller inte, har roligt hela tiden. Det är så otroligt mycket värt.

Stort grattis till laget bestående av Anette Munozova, Johanna Ström, Wilma Bergqvist, Erica Hellbe, Tilde Höweler Lundin och Saga Koch! Även coacherna Björn Sahlin och Kenneth Bergbom ska ha den största av fjädrar i hatten för sitt engagemang och den tid de lägger på laget.

Vi ser redan nu fram emot nästa höst!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info