Hoppa till sidans innehåll

Göran Zwahlen singelsemifinalist i Veteran-SM – knep även dubbelsilver med Anders Björklund

27 FEB 2018 15:00
I söndags spelades Veteran-SM i Linköping klart med flertalet näsbyparkare i de olika klasserna. Göran Zwahlen nådde semifinal i singel och tillsammans med Anders Björklund blev det silver i dubbelklassen.
  • Skapad: 27 FEB 2018 15:00

Som vanligt är näsbyparksspelarna konkurrenskraftiga i de äldre herrklasserna. I fjol möttes exempelvis Göran Zwahlen och Anders Björklund i en ren NPTK-final i H65-klassen. Något guld blev det dock inte denna gång. Sjätteseedade Göran fick nöja sig med en bronspeng efter vinst i tre matcher men förlust mot Carsten Svantesson från Lund i semifinalen. Anders å sin sida åkte ut i kvartsfinal.

I dubbeln gick de tillsammans till final som förstaseedat par. Väl där föll man dessvärre mot Carsten Svantesson/Lennart Bergqvist med 2-6, 6-7. I Mixeddubel 60+ vann Anders Björklund tillsammans med Edith Rocha De Nordin från SALK, grattis!

Extra kul var också att flertalet damer från klubben testade vingarna och gjorde debut i SM-sammanhang, härligt att se!

Klicka här för att se samtliga resultat från Veteran-SM i Linköping!

I skrivande stund pågår NPTK Open i hallen där herr- och damklassen är färdigspelade. Under veckan och helgen som kommer avgörs juniorklasserna. Klicka här för att se tider, resultat och lottningar från tävlingen!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info