Hoppa till sidans innehåll

KM närmar sig – en knapp månad kvar av anmälningstiden

20 NOV 2018 11:11
Den 4-12 januari inleds tennisåret på bästa vis i och med klubbmästerskapen inomhus. I den här artikeln finner du alla datum, detaljer och länk till anmälan. Missa inte att ta del av årets största tennisfest! Anmälan går ut söndagen den 16 december.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2018 11:11

Nedan ser du KM-affischen med alla klasser, datum, priser, etc. Du som varit med tidigare vet redan vad som gäller. Under inbjudan finns en detaljerad text med allt du behöver veta inför årets mästerskap. Ta dig gärna tid att läsa detta. Kom ihåg att KM är till för klubbens alla medlemmar och inte bara elitspelare.

GLÖM EJ: SISTA ANMÄLNINGSDAG - SÖNDAG 16 DECEMBER

ANMÄLAN GÖRS VIA NÄTET HÄR ELLER MAILAS TILL This is a mailto link


ALLMÄN INFO

Antalet deltagare i de senaste årens mästerskap har bara ökat och ökat. Fler och fler har insett att det är väldigt roligt att tävla och delta i klubbmästerskapen. Med en höjd på 240 deltagare förfogar vi över ett av Sveriges absolut största KM. Anledningen till att det finns så många olika klasser att spela är just för att ALLA som vill ska kunna vara med. Oavsett hur gammal du är eller hur mycket tennis du spelat tidigare. Herrar- och Damer C är utmärkta klasser för de vuxna som inte tävlat så mycket, exempelvis våra vuxenkursdeltagare.


ANMÄLAN OCH LOTTNING

Sista dagen för anmälan är söndagen den 16 december. Anmälan sker allra helst via nätet och under följande länk: http://svtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=00DAF0EC-717C-436A-A470-10012CCD6329

Fördelen med att anmäla sig via nätet är att du kan betala direkt och det underlättar för tävlingsledaren rent administrativt. Är du anmäld på nätet kan du dessutom gå in och ändra/ta bort/lägga till klasser, dubbelpartners, förbehåll, osv ända till anmälningstidens slut. Det enda du behöver för att anmäla dig är att skapa ett konto på sidan och en motionslicens som är kostnadsfri och går väldigt snabbt att fixa via länken ovan. "Konto/Licens"-"Licens/Licensavgift"-"Lägg till licensperiod".

OBS! Skulle du anmäla dig till en klass där tävlingsledaren anser att du INTE passar av någon anledning har tävlingsledaren rätt att flytta dig till en annan mer lämplig klass.

Det funkar också att maila in din anmälan till This is a mailto link alternativt att du skriver upp dig på de listor som kommer sättas upp på anslagstavlan i hallen. Lottningen kommer att publiceras på hemsidan, www.nptk.se, någon gång mellan 18-19 december samt sättas upp i hallen. Håll utkik där så du ser när du ska spela!


KOSTNAD OCH BETALNING

I inbjudan kan du se vad det kostar att delta i varje klass. Seniorsinglarna kostar 200kr, 100kr för dubblar och juniorsingelklasserna 150kr. Detta betalas när du anmäler dig på nätet eller med kontanter/swish i samband med första match. Utnyttjar du erbjudandet att ”spela fyra klasser och betala för tre” är det lättast att betala på plats så löser vi rabatten där och då.


DATUM OCH TIDER

KM spelas 4-12 januari. Juniorklasserna och de äldsta veteranklasserna kommer primärt att spelas på vardagseftermiddagar medan övriga klasser spelas från ca 16-17 och framåt. På helgerna kommer det vara spel från klockan 8-20. Under finaldagen (lördagen den 12 januari) kommer den sedvanliga KM-festen att anordnas.

De klasser som blir störst (flest deltagare) kommer av förklarliga skäl att börja tidigast under veckan.


FÖRBEHÅLL

Om du inte kan spela någon dag måste du nämna detta i din anmälan så försöker vi ordna så att det går att lösa. Förbehåll är dock ingen rättighet. Om du inte lämnar förbehåll i din anmälan och i efterhand kommer på att du inte kan spela på utsatt tid kan vi inte garantera att speltiden kan ändras. Vi kan däremot se om det finns någon lucka så får man själv kontakta motståndaren och se om det går att lösa. Är du osäker på om du kan vara med kan du alltid This is a mailto link fråga om det går att fixa. OBS! Förbehållen brukar bli extra svåra att ta hänsyn till inomhus då det är extremt många matcher som skall spelas på få dagar. Så om du vill vara med, speciellt i flera klasser, så får du vara beredd på att det inte går att ta hänsyn till alla förbehåll. Alternativt att du får stryka dig i någon klass.


SPELREGLER

Bäst av tre set med matchtiebreak till 10 poäng i avgörande set i samtliga klasser. I 10-årsklasserna börjar varje set på 2-2 och i dubbelklasserna spelar man med No Ad. Detta innebär att när det står 40-40 i ett game spelar man en avgörande poäng där mottagarna får välja sida. Alltså inga "fördelar" i dubblarna. Se till att vara på plats ca 30 minuter före utsatt matchtid.Alla frågor och funderingar mailas till This is a mailto link. Om du vill ha rekommendation på klasser eller har andra funderingar, tveka inte att höra av dig!

Glöm inte, sista anmälningsdag är söndagen den 16 december!
Klicka här för att komma till anmälan!


Todd Åkesson
Tournament Director

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info