Hoppa till sidans innehåll

Lyckad och lärorik tävlingshelg i Gävle

12 FEB 2018 13:44
Klubben åker en eller två helger om året på tävlingsresa någonstans med de yngre tävlingsspelarna. För tredje året i rad var vi i Gävle och spelade ICA MAXI Spelen parallellt med att barnen fick lära sig mer om förberedelser, eget ansvar, osv.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2018 13:47

Det blev tillslut sju juniorer i åldrarna 10-12 som tillsammans med undertecknad bodde och spelade i Gävle under helgen som var. Huvudsyftet med läger av den här digniteten är att utbilda våra yngre tävlingsspelare i vad som är viktigt på tävling, hur man förbereder sig på bästa sätt, ta eget ansvar utan föräldrar samt utveckla den fina gruppsammanhållningen ytterligare.

Juniorerna skötte sig i stora drag väldigt bra under helgen och att kombinera nytta med nöje på detta sätt är otroligt givande för barnen, vilket märks. Att lära sig att fatta egna beslut och visa prov på egen drivkraft är faktorer som blir oerhört viktiga när det kommer till utveckling, både som tennisspelare och människa.

I tävlingen gjorde flera av juniorerna bra ifrån, både spelmässigt och i hur de representerade klubben. På bilden nedan ser vi Viveka Gardes Koutny som vann FS12B och Ingrid Schalin som gick till final i FS12C.Tack till Gefle TK för en välarrangerad tävling samt till alla härliga juniorer!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info