Hoppa till sidans innehåll
Foto:

Masters: Elwin och Albin med dubbla vinster – här är läget i alla grupper

02 NOV 2018 19:07
Efter en intensiv dag i hallen har vi, utöver Stockholm Ladies, inlett Mastersslutspelet med dubbla omgångar. Näsbyparkarna Elwin Gauffin och Albin Jansson har inlett på bästa vis med två vinster vardera. Här kommer en resumé över läget i grupperna.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2018 19:07

Två av tre omgångar i poolspelet av Mastersslutspelet för Sveriges bästa 14-åringar är nu spelade. Såhär ser det ut i de olika grupperna inför den avslutande gruppmatchen imorgon.


I pojkarnas Pool A har det börjat felfritt för de båda hemmaspelarna Elwin Gauffin och Albin Jansson (bilden). Båda spelarna vann under fredagen sina matcher och är klara för semifinal hur det än går imorgon. I den sista matchen möts dem och gör upp om vem som slutar etta respektive tvåa i gruppen. Eldin Nokic och Tobias Wallin spelar om tredjeplatsen.


Pool B är betydligt mer öppen efter de första två omgångarna. Jeiden Saidizand har satt sig i en fin sits i och med sina två matchtiebreaksvinster. För Tsegai Gebremeskel ser det lite tuffare ut då matchtiebreken inte gick MIK-spelarens väg idag. Däremot har alla fortfarande chansen att komma bland de två bästa och därmed gå vidare till semifinal. Upplagt för drama i detta getingbo till grupp!


I tjejernas Pool A har Johanna Berthold fina möjligheter till gruppvinst via sina två segrar under fredagen, hon är dessutom redan klar för semifinal i och med det. Nadia Mezan, som förlorade sina båda matcher, har dessvärre ingen chans på att bli topp två i gruppen. Ida Johansson och Lisen Rinman gör upp om vem som går till semifinal när de båda möts i den tredje och sista omgången.


I Pool B återstår det bara att se vilka som blir etta och tvåa respektive trea och fyra. Agnes Mitteregger och Tilde Strömquist gör upp om gruppsegern efter två vinster vardera. Rüya Laura Mavi och Tilde Jagare möts imorgon med en tredjeplats i potten.

Matcher och tider imorgon
Utöver att placeringarna i grupperna ska färdigställas via de sista poolspelsmatcherna kommer också semifinalerna i ”A-” respektive ”B-slutspel” gå av stapeln imorgon. Mellan klockan 9.00 och ca 13.00 kommer den tredje gruppspelsomgången spelas medan de olika semifinalerna spelas mellan klockan 14.00 och ca 20.00.

På söndag avgörs det sedan på vilken placering respektive spelare kommer när vi ska avverka matcher om 7-8- och 5-6-plats samt bronsmatcher och finaler. 

Klicka här för att se alla lottningar, resultat och exakta tider från Masters!

Varmt välkomna även imorgon!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info