Hoppa till sidans innehåll

Närmare 100 medlemmar på städdagen – tack till alla som hjälpte till!

15 APR 2018 13:45
Under söndagsförmiddagen arrangerades den årliga vårstädningen på Näsaäng då arbetet med att få i ordning vår fina utomhusanläggning inleddes. Närmare 100 medlemmar dök upp och drog sitt strå till stacken, stort tack!
  • Uppdaterad: 15 APR 2018 13:49

Löv i drivor krattades upp över hela anläggningen och vi lyckades fylla två stora containrar. Vi hann dessutom med att börja rensa upp lite på banorna som på sina ställen fortfarande är riktigt mjuka på grund av det mindre gynnsamma vädret tidigare under året.

Förhoppningen är nu att solen ska ligga på litegrann så man kan börja arbeta med banorna ordentligt för att få dem spelklara, vilket som vanligt tar sin lilla tid. Det är i nuläget omöjligt att säga när banorna kommer vara klara för spel. Det beror helt på vädret, hur många man är som jobbar med dem och lite andra faktorer som är svåra att sia kring.

Om någon känner att de har tid och lust att bidra med banhjälp är det bara att höra av sig via mail till This is a mailto link.

Notera att ni redan nu kan köra sommarkort på Näsaäng som ni sedan kan nyttja från dess att banorna öppnar. Mer om detta kan ni läsa här!

Stort tack till alla som kom förbi Näsaäng och hjälpte till en stund på söndagsförmiddagen, otroligt kul med så många! Tack också till tjejerna i cafét som ordnade fika!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info