Hoppa till sidans innehåll

NPTK Veteran Cup färdigspelad – Anders Svensson starkast i HS70

21 JUN 2018 14:18
Igår, onsdag, spelades NPTK Veteran Cup klart nere på Näsaäng. Trots varierad väderlek och en del regn kunde nästintill samtliga finaler spelas klart utomhus till allas stora glädje.
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 14:20

Elva nöjda vinnare är nu korade i Näsbyparks veterantävling. Den enda näsbyparkaren som gick hela vägen var Anders Svensson (till vänster på bilden) som vann HS70-klassen. Han gjorde det utan att tappa set i tävlingen och under onsdagen finalbesegrades den förstaseedade Lennart Tillborg med sifforna 6-3, 6-4. Stort grattis Anders!

I övrig näsbyparksväg nådde Olof Cederholm final i HS40 medan Bogdana Moldovan, Ulf Zacharias, Fredrik Ahlquist, Göran Zwahlen, Jan Dahlqvist och Börje Skånberg blev semifinalister i sina respektive klasser. En av de hemmaspelare som kanske utmärkte sig mest var Patrik Nylander som gick hela vägen till final i HS45. Patrik var oseedad i klassen och slog på vägen till final bland annat ut den förstaseedade ex-näsbyparken Fredrik Waern i två raka set. Riktigt bra gjort! I finalen föll tyvärr Patrik i en tuff tresetare men ska verkligen ha en eloge för sin fina insats i tävlingen.

Samtliga resultat från NPTK Veteran Cup kan du se här!

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till Anders Björklund (till höger på bilden) som återigen styrt tävlingen med järnhand på ett synnerligen föredömligt sätt. Han är en stor bidragande orsak till att tävlingen är såpass populär bland spelarna.

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info