Hoppa till sidans innehåll

Nu kan du börja anmäla dig till ute-KM!

19 JUN 2018 11:57
3-19 augusti spelas KM på Näsaäng. En tävling som sällan blir något annat än en folkfest med drygt 200 deltagande medlemmar. Söndagen den 29 juli är sista dagen för anmälan men det går att börja anmäla sig redan nu. Detta görs online eller via mail.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2018 14:19

Nedan ser ni affischen med alla klasser, datum, priser, etc. Ni som varit med tidigare vet förhoppningsvis redan vad som gäller. Under inbjudan finns all matnyttig information för den inte fullt så rutinerade med allt ni behöver veta inför årets mästerskap.

GLÖM EJ: SISTA ANMÄLNINGSDAG – SÖNDAGEN DEN 29 JULI

ONLINEANMÄLAN: KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL KM!
Registrera ett konto på sidan samt skaffa en motionslicens som efterfrågas vid anmälan. Motionslicensen och att skapa kontot är kostnadsfritt.

ALLMÄN INFO OM KLUBBMÄSTERSKAPEN
Antalet deltagare i de senaste årens mästerskap har bara ökat och ökat. Fler har insett att det inte är så farligt att tävla och delta i klubbmästerskapen. Anledningen till att det finns så många olika klasser att spela är just för att alla som vill ska kunna vara med. Oavsett hur gammal man är eller hur mycket tennis man spelat tidigare. Herrar- och Damer C är utmärkta klasser för de vuxna som inte tävlat så mycket, exempelvis våra vuxenkursdeltagare. Det finns hela 28(!) olika klasser att slåss om pokalerna i.

DATUM
KM spelas 3-18 augusti. Ungefär hälften av klasserna går första veckan och den andra veckan går andra hälften, exakta klasser och datumen för dem ser ni på affischen. Lördagarna den 11:e och 18:e augusti är finaldagar och under den sistnämnda kommer vi även avsluta mästerskapet med en sedvanlig KM-fest.

ANMÄLAN OCH LOTTNING
Sista dagen för anmälan är som sagt söndagen den 29 juli. Anmälan sker antingen online (länken ovan) eller via mail till This is a mailto link. Jag ser allra helst att man anmäler sig online då fördelarna är flera. Bland annat kan ni betala direkt och underlätta det manuella arbetet både för er själva och mig. Dessutom läggs era uppgifter in i systemet vilken kan vara bra att ha för mig som arrangör. Det går på någon minut att registrera ett konto, skaffa en motionslicens (kostnadsfritt) om du inte redan har tävlingslicens och välja vilka klasser du vill spela. Du kan komplettera din anmälan i efterhand och lägga till/ta bort klasser fram till anmälningstidens slut.

Har du guldkort är du med utan kostnad, välj då "Kontant" som betalningsalternativ vid onlineanmälan. Har du inte guldkort ser vi helst att du betalar direkt på nätet vid anmälan. I annat fall gör du det på plats i samband med första match. Om du väljer alternativet "Kontant" kommer du troligen få ett mail som ser ut enligt nedan. Ignorera då detta, det är ett standardmail som skickas ut av systemet till samtliga som ej betalat direkt på nätet. Din anmälan går igenom ändå och du förväntas betala på plats om du, som tidigare nämnt, inte har guldkort.Vill du veta mer om guldkortet och hur du skaffar det? Klicka här!

Under följande länk har ni tävlingen och online-anmälan: http://svtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=3A9349F6-6CF6-4E9F-9C1E-B930C36142A7

Lottningen kommer att publiceras på ovanstående länk, på hemsidan (www.nptk.se) och på Näsaängs anslagstavlor senast onsdagen den 1 augusti. Håll utkik då så du ser när du ska spela!

FÖRBEHÅLL
Om du inte kan spela några dagar måste du nämna detta i din anmälan så försöker jag ordna så att det går att lösa. Förbehåll är dock ingen rättighet. Spelar man flera klasser kan man inte räkna med att ha förbehåll. Om du inte lämnar förbehåll i din anmälan och i efterhand kommer på att du inte kan spela på utsatt tid kan jag inte garantera att vi kan ändra speltid. Jag kan däremot se om det finns någon lucka så får man själv kontakta motståndaren och se om det går att lösa. Är du osäker på om du kan vara med kan du alltid maila mig och fråga om det går att fixa. OBS! Om du har semester några datum eller vet med dig att du kan spela på andra tider än kvällar/helger får du jättegärna meddela mig om detta i din anmälan.

SPELTIDER
På helgerna kommer matcherna äga rum hela dagarna, så där kan man få en tid mellan 8.00 och 19.00 ungefär. På vardagarna kommer seniorklasserna spelas från kl 16.00 ca medan juniorerna generellt börjar någon/några timmar tidigare dem dagar de inte går i skolan.

SPELREGLER
Bäst av tre set med matchtiebreak till 10 poäng i avgörande set i samtliga klasser. I 10-årsklasserna börjar varje set på 2-2 och i dubbelklasserna spelar man med No Ad. Detta innebär att när det står 40-40 i ett game spelar man en avgörande poäng där mottagarna får välja sida. Alltså inga "fördelar" i dubblarna.

Alla frågor och funderingar mailas till This is a mailto link, tveka inte att höra av dig om du undrar något!

Glöm inte att anmäla dig online eller till This is a mailto link senast den 29 juli för att delta i sommarens största tennisfest!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info