Hoppa till sidans innehåll

Nya rekord i KM – här är lottningen och tiderna!

18 DEC 2018 14:48
235 spelare och 364 starter i sammanlagt 28 klasser. På nio dagar ska 346 matcher avverkas i KM. Det är nya rekord på alla fronter. Nu är lottningen klar och nedan hittar du se spelschema, tider och info.
  • Uppdaterad: 18 DEC 2018 14:48

Att det fortfarande går att krama ut ett par spelare till i Näsbyparks KM är helt galet. Varje gång tror man att taket är nått, men icke. Superkul att rekordmånga återigen vill vara med på årets första och största tennisfest!

Tävlingen spelas mellan den 4 och 12 januari, då det är finaldag. På grund av det enorma intresset och den otroliga mängden matcher är tidsschemat knökfullt. Matcherna börjar redan klockan 8.00 på helgerna och sista insläpp på vardagarna är 21.00. Detta var den enda lösningen för att få ihop detta tusenbitarspussel till spelschema. Spelar man flera klasser kan man räkna med att få spela flera matcher under en och samma dag. Framförallt om man dessutom lämnat förbehåll.

Jag har tagit hänsyn till samtliga inlämnade förbehåll samt SALK Open. Jag har även kontaktat Veteran-RM i Gustavsberg med samtliga tider gällande de som spelar där parallellt. Jag hoppas att de är villiga att hjälpa till så det inte krockar när de lägger sitt spelschema, som i skrivande stund ännu inte är gjort. KM-schemat är som sagt smockat rakt igenom och kan man inte spela på utsatt tid får vi avvakta och se om det dyker upp några WO-matcher. Någon ny matchtid kan inte garanteras.

Vi har 28 härliga klasser att se fram emot. Herrar B är störst med 45(!) deltagare. Extra kul är antalet damdubbelpar som anmält sig. Närmare 30 stycken vilket inte liknar någonting tidigare. Jag har således delat in damdubblarna i tre klasser (A, B och C) för att alla ska få spela mot par på sin nivå. Det kommer bli riktigt bra! Vi har också väldigt många spelare och par i damsinglarna samt mixed- och generationsdubblarna. Herrlottningarna är som vanligt mycket digra.

Glöm inte att det är matchtiebreak (först till 10 poäng) i avgörande set i samtliga klasser och no-ad i dubblarna. Se till att vara på plats 30 minuter före utsatt matchtid. Betalning sker via swish eller kontant i samband med första match om detta inte gjordes vid onlineanmälan. Jag kommer i vanlig ordning skriva dagliga artiklar på hemsidan om mästerskapet, håll utkik!

Undrar ni något kan ni höra av er till mig via mail,This is a mailto link. Dock kommer jag vara lite jul- och nyårsledig innan KM och därför enbart kolla mailen sporadiskt.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA LOTTNINGAR OCH TIDER!


Lottningen kommer också att sättas upp i hallen.


God jul och gott nytt år!

Todd Åkesson
Tournament Director

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info