Hoppa till sidans innehåll

Nytt deltagarrekord i KM – här är alla lottningar och tider!

31 JUL 2018 09:36
Nu är lottningen till årets klubbmästerskap på Näsaäng klar. Återigen har det slagits rekord i antal deltagare då 211 medlemmar deltar i tävlingen. Här kan du se alla lottningar och tider!
  • Uppdaterad: 31 JUL 2018 10:01

Denna gång deltar 211 medlemmar som tillsammans utgör 323 starter och totalt 307 matcher som ska avverkas under de två veckorna. Dessa siffror innebär rekord (igen) vilket såklart är fantastiskt kul.

Med så många deltagare förstår ni att tidsschemat inte varit helt lätt få ihop. Så möjligheterna till att ändra speltid är väldigt begränsade. I samband med anmälan har jag totalt fått in fyra(!) A4-sidor med förbehåll, samtliga av dessa är tillgodosedda när jag lagt schemat. Skulle man av någon anledning inte kunna spela på sin utsatta tid får vi avvakta och se om det dyker upp någon ändring eller WO. Jag kan eventuellt komma med ett tidsförslag och numret till motståndaren så får man själv se till att kolla om det skulle funka för alla parter.

OBS! Jag gjorde KM-spelschemat före Junior- och Veteran-RM gjorde sina vilket gör att det möjligen kan uppstå någon krock för de spelare som är med i båda tävlingarna. I skrivande stund har de inte publicerat några lottningar. Låt oss hoppas att det inte blir några krockar. Dessa får vi i sådana fall försöka parera i efterhand så gott det går!

Jag har även tagit hänsyn till Junior-SM när jag lagt schemat.

KM startar nu på lördag och pågår varje dag fram till lördagen den 18 augusti då det är finaldag och KM-fest på kvällen. Notera att några klasser under den andra veckan tjuvstartar redan fredagen den 10/8. Detta på grund av det väldigt tajta tidsschemat.

Jag kommer i vanlig ordning att försöka skriva om mästerskapet här på hemsidan med en ny artikel ungefär varannan/var tredje dag. Där kommer ni kunna läsa om det bästa, sämsta, mest spännande, underhållande, dråpliga och parodiska som mästerskapet har att bjuda på. Eventuellt dyker det upp lite intervjuer och annat smått och gott med. Håll utkik!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE LOTTNING OCH TIDSSCHEMA!

Resultat, tider, m.m hittar ni alltid under ovanstående länk samt på anslagstavlan vid Näsaäng.

Frågor, funderingar och feedback skickas This is a mailto link. Kom 30 minuter före utsatt matchtid och om du inte betalat vid anmälan gör du det i samband med första match om du inte har guldkort. Är du osäker på något gällande tider, räkning eller dylikt hittar du allt du behöver veta i den tidigare artikeln här på hemsidan. Kontakta mig annars!

På lördag drar vi igång, dags att finslipa de sista detaljerna!

Hälsningar
Todd Åkesson
KM-General

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info