Hoppa till sidans innehåll

Rekordet åter sprängt i KM – här är lottningen och tiderna!

2017-12-19 10:07
Smått otroliga 232 deltagare, vilket är nytt rekord, är med i årets KM. Totalt har vi 358 starter (drygt 40 fler än tidigare) och 338 matcher som ska avverkas på nio dagar. Nu är lottningen klar och nedan kan du se spelschema, tider och info.
  • Uppdaterad: 2017-12-19 10:07

Tävlingen spelas mellan den 5 och 13 januari, då det är finaldag. På grund av det enorma intresset och den otroliga mängden matcher är tidsschemat knökfullt. Matcherna börjar redan klockan 8.00 på helgerna och sista insläpp på vardagarna är 21.00. Detta var den enda lösningen för att få ihop detta tusenbitarspussel till spelschema. Spelar man flera klasser kan man räkna med att få spela flera matcher under en och samma dag.

Jag har tagit hänsyn till samtliga inlämnade förbehåll samt SALK Open. Jag har även kontaktat Veteran-RM i Gustavsberg med samtliga tider gällande de som spelar där parallellt. Jag hoppas att de är villiga att hjälpa till så det inte krockar när de lägger sitt spelschema. KM-schemat är som sagt smockat rakt igenom och kan man inte spela på utsatt tid får vi avvakta och se om det kommer in några WO-matcher. Någon ny matchtid kan inte garanteras.

Flickor 14 och Flickor 16 blir inställda på grund av för få anmälningar. Med andra ord har vi 26 härliga klasser att se fram emot. Herrar B är störst med 45 deltagare. Extremt kul är att vi totalt har 40 starter i damsingelklasserna. Jämfört med för ett par år sedan då man kunde räkna antalet damdeltagare på ena handens fingrar. Vi har också väldigt många par i mixed- och generationsklasserna där underhållningsvärdet brukar vara synnerligen högt. Herrar 45 blir lite av årets getingbo med 21 starka deltagare varav många med pokalpotential.

Glöm inte att det är matchtiebreak (först till 10 poäng) i avgörande set i samtliga klasser och no-ad i dubblarna. Se till att vara på plats 30 minuter före utsatt matchtid. Betalning sker kontant eller via swish i samband med första match om detta inte gjordes vid onlineanmälan. Jag kommer i vanlig ordning skriva dagliga artiklar på hemsidan om mästerskapet, håll utkik!

Undrar ni något kan ni höra av er till mig via mail, This is a mailto link. Dock kommer jag vara lite julledig innan KM och därför enbart kolla mailen sporadiskt.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE LOTTNINGAR OCH TIDER FRÅN KM!

Lottningen kommer också sitta i hallen.

God jul och gott nytt år!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info