Hoppa till sidans innehåll

Snabba ryck - på söndag går anmälningstiden till KM ut!

25 JUN 2019 14:34
2-17 augusti spelas KM på Näsaäng. En tävling som sällan blir något annat än en folkfest med drygt 200 deltagande medlemmar. Nu på söndag, 28 juli, är sista dagen för anmälan till mästerskapet. Detta görs online eller via mail.
  • Uppdaterad: 25 JUN 2019 14:34

Nedan ser du affischen med alla klasser, datum, priser, etc. Under inbjudan finns all matnyttig information med allt du behöver veta inför årets utomhusmästerskap.GLÖM EJ: SISTA ANMÄLNINGSDAG – SÖNDAGEN DEN 28 JULI

ONLINEANMÄLAN: KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL KM!

Registrera ett konto på sidan samt skaffa en motionslicens som efterfrågas vid anmälan. Att skaffa motionslicensen och skapa kontot kostar ingenting.


ALLMÄN INFO OM KLUBBMÄSTERSKAPEN

Antalet deltagare i de senaste årens mästerskap har bara ökat och ökat. Fler medlemmar har sett charmen men att spela KM, hänga på underbara Näsaäng och umgås med andra näsbyparkare. Antalet deltagande damer och damtennisintresset överlag har också stegrat stadigt de senaste åren vilket såklart är otroligt kul. Anledningen till att det finns så många olika klasser är just för att alla som vill ska kunna vara med. Oavsett hur gammal man är eller hur mycket tennis man spelat tidigare. Herrar- och Damer C är utmärkta klasser för de vuxna som inte tävlat så mycket, exempelvis våra vuxenkursdeltagare. Det finns hela 29 olika klasser att slåss om pokalerna i. Det senaste tillskottet bland klasserna är Herrdubbel 40 som vi testar från och med detta KM.


DATUM
KM spelas 2-17 augusti. Ungefär hälften av klasserna går första veckan (2-10/8) och den andra hälften går andra veckan (10-17/8), exakta klasser och datumen för respektive ser ni på affischen ovan. Lördagarna den 10:e och 17:e augusti är finaldagar och under den sistnämnda kommer vi även avsluta mästerskapet med en sedvanlig KM-fest.


ANMÄLAN OCH LOTTNING

Sista dagen för anmälan är som sagt söndagen den 28 juli. Anmälan sker antingen online (länken ovan) eller via mail till This is a mailto link. Jag ser allra helst att man anmäler sig online då fördelarna är flera. Bland annat kan ni betala direkt och underlätta det manuella arbetet både för er själva och undertecknad. Dessutom läggs era uppgifter in i systemet vilken kan vara bra att ha för oss som arrangör. Det går på någon minut att registrera ett konto, skaffa en kostnadsfri motionslicens (om du inte redan har tävlingslicens) och välja vilka klasser du vill spela. Du kan komplettera din anmälan i efterhand och lägga till/ta bort klasser fram till anmälningstidens slut.

Har du guldkort är du med utan kostnad, välj då "Kontant" som betalningsalternativ vid onlineanmälan. Då kan du registrera din anmälan utan att behöva betala. Har du inte guldkort ser vi helst att du betalar direkt på nätet via Pay-Ex vid onlineanmälan. I annat fall gör du det på plats i samband med första match.

Vill du veta mer om guldkortet och hur du skaffar det? Klicka här!

Under följande länk hittar du tävlingen och online-anmälan!

Lottningen och speltiderna kommer att publiceras på ovanstående länk, på hemsidan (www.nptk.se) och på Näsaängs anslagstavlor senast onsdagen den 31 juli. Håll utkik då så du ser när du ska spela!


FÖRBEHÅLL

Om du inte kan spela några dagar måste du nämna detta i din anmälan så försöker vi ordna så att det går att lösa. Förbehåll är dock ingen rättighet. Spelar man flera klasser kan man inte räkna med att ha förbehåll. Om du inte lämnar förbehåll i din anmälan och i efterhand kommer på att du inte kan spela på utsatt tid kan vi inte garantera speltider går att ändra. Vi kan däremot se om det finns någon lucka så får man själv kontakta motståndaren och se om det går att lösa. Är du osäker på om du kan vara med kan du alltid maila This is a mailto link och fråga om det går att fixa. OBS! Om du har semester några datum eller vet med dig att du kan spela på andra tider än kvällar/helger får du jättegärna meddela mig om detta i din anmälan.


SPELTIDER

På helgerna kommer matcherna äga rum hela dagarna, så där kan man få en tid mellan 8.00 och 19.00 ungefär. På vardagarna kommer seniorklasserna spelas från kl 16.00 ca medan juniorerna generellt börjar någon/några timmar tidigare de dagar barnen inte går i skolan.


SPELREGLER

Vi spelar bäst av tre set med matchtiebreak till 10 poäng i avgörande set i samtliga klasser. I 10-årsklasserna börjar varje set på 2-2 och i dubbelklasserna spelar man med No Ad. Detta innebär att när det står 40-40 i ett game spelar man en avgörande poäng där mottagarna får välja sida. Alltså inga "fördelar" i dubblarna.

Alla frågor och funderingar mailas till This is a mailto link, tveka inte att höra av dig om du undrar något. Jag kommer dock att vara på semester från 7 juli fram till anmälningstidens slut och kommer under denna period enbart läsa av mailen sporadiskt.

Glöm inte att anmäla dig online eller till This is a mailto link senast den 28 juli för att delta i sommarens största tennisfest!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

 

Framtidsfys.org 

 

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info