Hoppa till sidans innehåll

Tack för allt Jens och välkommen Andrej!

27 AUG 2018 20:19
Jens Jacobson har efter två års hängivet arbete tackat ja till en tjänst på GTG. Undertecknad vill på Näsbyparks vägnar tacka Jens för allt han gjort för NPTK och spelarna samtidigt som vi välkomnar den välmeriterade Andrej Tonejc till tränarstaben.
  • Skapad: 27 AUG 2018 20:19

Jens Jacobson har varit en fantastiskt duktig och hängiven tränare som bidragit till klubbens verksamhet inom i princip alla områden. Dessutom har han alltid varit lojal och aldrig tvekat att hjälpa till med olika saker.

När Magnus Öhrvall beslöt sig för att flytta hem till Norrland hade vi turen att kunna ersätta honom med Jens. Även den här gången har vi haft turen att kunna hitta en mycket kompetent ersättare. NPTK har ju fördelen att med sin verksamhet och duktiga spelare vara en attraktiv klubb.

Därför kan vi nu presentera Andrej Tonejc från Kroatien.

Andrej har en gedigen tränar- och spelarbakgrund.  Andrej har haft flera olika uppdrag för det Kroatiska tennisförbundet under årens lopp. Som landslagscoach reste han med kända namn som Ivan Ljubicic, Mario Ancic och Ivo Karlovic. På Kroatiens nationella center tränade och ansvarade han för den nuvarande världssjuan Marin Cilic under de viktiga utvecklingsåren 14-17, då han också vann Franska öppna för juniorer. Andrej var även Davis Cup-coach med Ivan Ljubicic som spelande kapten.

Andrej kommer närmast från KLTK:s akademi.

- Jens ska ha ett stort tack för sina insatser! Med en så bra verksamhet och många duktiga spelare är det naturligt att många rycker i våra tränare. Det känns fantastiskt bra att vi kunnat knyta Andrej till NPTK:s redan starka tränarteam med Stefan, Björn, Elisabeth, Todd och våra duktiga timtränare, säger klubbens ordförande Joachim Haas.

2018-08-27
Kenneth Bergbom

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info