Hoppa till sidans innehåll

Trevlig matchspelskväll för våra vuxenkursare under onsdagen

22 FEB 2018 09:47
Under onsdagskvällen arrangerade vi ett matchspel för våra deltagare i vuxenkurserna. Som vanligt var intresset kring eventet enormt och vi kan lägga en väldigt lyckad och rolig kväll till handlingarna.
  • Skapad: 22 FEB 2018 09:47

Matchspelskvällen är något vi, utöver de extraläger vi anordnar, försöker göra minst en gång per år för våra deltagare i vuxenkurserna. Ett kanontillfälle att träffa andra spelare, knyta nya tenniskontakter och spela dubbelmatcher under två timmars tid.I och med att vi har ett begränsat antal banor att förhålla oss till kan vi förstås tillika tyvärr inte vara hur många som helst på evenemang av den här digniteten utan det är först till kvarn som gäller. Totalt var 20 av de totalt 240 vuxenkursspelarna med under kvällen.Under kvällen fanns också möjlighet att provspela ett helt gäng Wilson-racketar utöver att deltagarna fick ta del av generösa Wilson-rabatter i shopen just denna kväll. Flertalet av spelarna tog också chansen att testa nya fräscha racketar.

Stort tack till alla som var med under kvällen och lycka till under den fortsatta terminen!

Notera att det inte är någon träning eller drop in-tennis vecka 9 (nästa vecka) på grund av sportlov och tävling. Vårens viktiga vuxenkursdatum ser du här!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info