Hoppa till sidans innehåll

Utebanorna klara på rekordtid - köp sommarkort och börja spela till helgen

23 APR 2018 11:52
Efter en veckas riktigt hårt jobb och hjälp från ideella krafter är nu banorna på Näsaäng klara och redo för säsongen. Till helgen öppnar vi dem för bokning. Köp sommarkort redan nu och läs allt du behöver veta nedan.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2018 13:13

Trots att vi, på grund av kylan och den sena våren, tvingades skjuta på städdagen en vecka kan vi redan nu meddela att utomhusbanorna på Näsaäng är klara för spel. Detta efter en veckas stenhårt arbete och hjälp från flera medlemmar.

Bokning
Du kan nu börja boka banor utomhus då vi öppnar upp dem för allmänheten till helgen. Du bokar på samma sätt som inomhus, via vårt bokningssystem MATCHi. Mer info ser du under fliken Boka bana.

Sommarkort
Sommarkorten på Näsaäng brukar vara populära och är en otroligt lukrativ lösning för den som vill spela mycket tennis i sommar. Vi har två olika sommarkort, spel- respektive guldkortet. Här nedan ser du info om vad de båda innefattar och kostar.


Spelkortet

I spelkortet ingår:

- Bokning av 1 timme/dag
(Max en aktiv bokning åt gången)

Pris: Senior 1.000 kr          Junior 500 kr

 

Guldkortet

I guldkortet ingår:

- Spelkortet

och möjlighet att kostnadsfritt delta i...

- Lunchtennis

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Frukosttennis

- Lördagstennis

- Damtennis

- Seniorveteranerna

- Klubbmästerskapen

Pris: Senior 1.800 kr        Junior 900 kr


Med spelkortet får du alltså boka en timme gratis varje dag under hela sommaren. Med guldkortet får, utöver att boka en timme gratis varje dag, delta i samtliga ovanstående sommaraktiviteter. Mer info om aktiviteterna finner du på hemsidan under fliken Vuxen.

Sommarkorten köps enbart via nätet, klicka här!

OBS! Du kan enbart boka en tid åt gången med sommarkortet. När den tiden sedan är förbrukad kan du boka din nästa tid. Bokar du fler än en tid debiteras den som en vanlig strötid. Detta gäller för att vi tidigare upplevt problem med att folk bokar upp massor av tider med sina sommarkort som de sedan inte alltid utnyttjar.

För att köpa sommarkort behöver du vara medlem. Se mer info om medlemskap och ansökan här!


Aktiviteter och info
Utesäsongen är som vanligt fullmatad med aktiviteter. Samtliga finner du under flikarna på hemsidan, i kalendern på startsidan samt i Näsängsbroschyren som kommer i det nya numret av Tromben. Broschyren finns också att ta del av under fliken Näsaäng på hemsidan där du hittar all viktig information om Näsaäng.

Banskötsel
Vid ingången av varje bana sitter en skylt med lite regler att följa på banan gällande iordningsställande, vattning, osv. Dessa regler måste följas för att banorna ska hållas i gott skick hela sommaren. Vi ber er därför att respektera och följa det som gäller.

Kontakt
Om det är något ni undrar eller inte förstår är det bara att maila This is a mailto link så svarar jag på era eventuella frågor.

Varmt välkomna till Näsaäng sommaren 2018!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info