Hoppa till sidans innehåll

Vi behöver hjälp med caféet på Näsaäng!

16 MAR 2018 09:36
Vi har världens mysigaste café, men vår ideella hjälte Gunilla Lindgren behöver hjälp!
  • Skapad: 16 MAR 2018 09:36

Under flera år har vi via Gunilla (som tog över stafettpinnen från Lena Olsson) och den duktiga personalen byggt upp en fantastisk caféverksamhet. Caféet är verkligen en krydda i klubblivet. Att kunna få en pastasallad, en god smörgås eller att inte kunna motstå doften av de hembakta kanelbullarna är verkligen svårslaget!

Tenniscafét vill kunna ha generösa öppettider och ett bra utbud för alla medlemmar. Ett skäl till att detta lyckas är dels alla klubbarrangemang men också att vi attraherar badgäster och kringboende. Underlaget från tennisklubben räcker helt enkelt inte till för att cafét ska kunna ha en hög servicenivå.

Naturligtvis är målsättningen att vi ska kunna fortsätta att kunna hålla samma nivå för våra medlemmar som tidigare år. Viharvärldens bästa personal som bemannar caféet. Men det krävs också att någon kan ta på sig ett ideellt övergripande caféansvar för att verksamheten ska kunna gå runt. Det har Gunilla Lindgren gjort på ett fantastiskt vis under flera år.  I sommar har Gunilla inte längre möjlighet att lägga ner lika mycket tid på cafét. Därför söker vi någon/några som kan hjälpa till med att ta det övergripande ansvaret och samtidigt uppleva den härliga stämningen på Näsaäng!

Caféansvaret innebär inte att man måste vara på plats hela tiden, utan att man behöver ha koll på bemanning, ev. hjälpa till att handla med mera.

Är du intresserad kontakta Gunilla Lindgren via att maila till This is a mailto link eller Malin på NPTK:s kansli på This is a mailto link.


Hälsningar

Kenneth Bergbom
Näsbyparks Tennisklubb

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

Framtidsfys.org 

 

Max

Riflex-logo

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info