Hoppa till sidans innehåll

Boka Bana


Från och med den 1 augusti 2017 har vi ett nytt bokningssystem, MATCHi.

Banbokning

Boka din speltid här!
Instruktioner för bokning ser du nedan.


Boka bana i MATCHi
Skapa ett användarkonto i MATCHi på deras hemsida, därefter är du redo att boka tider i vår hall. Du betalar med kontokort. Ni som har klippkort kan även ”betala” med dessa.

Spela billigare med klippkort
Alla ni som spelar mer än någon enstaka gång kan nu köpa förmånliga klippkort. Klippkorten kan köpas online, klicka här!

Pengar kvar på bufferten?
Ni som har pengar kvar i bufferten från Commodus (gamla bokningssystemet) kan få dessa konverterade till ett digitalt klippkort.

Kontakta då This is a mailto link när ni har skapat ett användarkonto i MATCHi så ger vi er det antal speltimmar som ert tillgodohavande motsvarar. Klippkortet med speltimmarna kommer vara giltigt till 2018-06-30.

 

Frågor?
Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta tennishallen så hjälper vi dig. Det går även bra att kontakta MATCHi om ni vill ha hjälp att komma igång - This is a mailto link. Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi).


Sommarkort - köpes endast direkt på nätet under sommarhalvåret

Under sommaren kan du köpa sommarkort som gäller på vår uteanläggning, detta kan ENBART göras på nätet. Spelkortet kostar 900:- för seniorer och 450:- för juniorer. För detta kan du boka 1 timme/dag på Näsaäng.

Guldkortet kostar 1.400:- för seniorer och 700:- för juniorer. För detta kan du boka 1 timme/dag och du deltar i följande utan kostnad:

- Spelkort

- Lunchtennis

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Frukosttennis

- Lördagstennis

- Damtennis

- Seniorveteranerna

- Davids Cup

- Näsaängs singelhandikapp

- Näsaängsdubbeln

- KM

 

Sommarkorten gäller under hela utesäsongen, d.v.s från när banorna på Näsaäng öppnar tom när de stänger i slutet på september.

P.S. Är det ingen på plats när du bokat tid så är banorna troligtvis låsta. Nycklar finns i det nyckelskåp som hänger vid på framsidan av klubbhuset. Koden är #6336#, lägg tillbaka nycklarna direkt efter att du använt dem.

Vid problem eller frågor om bokning, kontakta This is a mailto link.

Uppdaterad: 2017-11-30 12:25
Skribent: Todd Åkesson

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info