Klubbens personal

Nedan följer en presentation av klubbens heltidsanställda personal.

kenneth.jpg

KENNETH BERGBOM (1962)

Klubbchef sedan milleniumskiftet. Fantastisk ledare, ser till så att klubben fungerar och har koll på helheten som ingen annan. Har vunnit pris som Sveriges främsta tennisledare och bär huvudansvaret för klubbens fina framgångar.

Elisabeth L.jpeg

ELISABETH LOVISIN (1957)

Duktig tränare och ledare som ansvarar för tennisskola/-lekis. Har varit mycket duktig själv och är fantastiskt kunnig och pedogogisk gällande framförallt tekniska detaljer.

_MG_1040.JPG

BJÖRN SAHLIN (1975)

Jobbar brett med allt ifrån tävlingsgrupp till vuxentennis och drop-in. Har talets gåva och är uppskattad av många. Ansvarar för damernas A-lag och Kroatienresorna.

Stefan bild.jpg

STEFAN ÅSLIN (1967)

Chefstränare i klubben och ansvarar för tävlingsgruppen. Doktorisk och analytisk ut i fingerspetsarna. Skicklig och engagerad instruktör som ansvarar för damernas A-lag.

Todd.jpg

TODD ÅKESSON (1993)

Mångfacetterad kille med skrivande ådra som jobbar väldigt brett i klubben. Ansvarar bland annat för vuxenkurserna, hemsidan, klubbtidning, sociala medier, marknadsföring, Näsaäng, KM, drop in-aktiviteter och medlemskontakt. Jobbar därutöver också med tävlingsgrupp och tennisskola.

Andrej bild 2.jpg

ANDREJ TONEJC (1972)

Andrej är en mycket duktig och välmeriterat coach som jobbar med tävlingsgruppen och herr-/pojklagen. Han har tidigare varit Davis Cup-tränare för Kroatien och innehar en mastersutbildning i sport science. Andrej är expert på att utveckla juniorer och har jobbat med juniorvärldsmästaren tillika Grand Slam-vinnaren Marin Cilic. Därutöver har han arbetat med storservaren Ivo Karlovic och många andra välkända namn på touren.

Kontakt: This is a mailto link

Utöver den heltidsanställda personalen förfogar klubben över ytterligare 15 timanställda tränare samt Malin Isaksson (This is a mailto link) som är vår halvtidsanställda kanslist och Anette Munozova (This is a mailto link) som ansvarar för fysträning och café.

Uppdaterad: 06 OKT 2021 17:03

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg