Hoppa till sidans innehåll

14 näsbyparkare på startlinjen - imorgon startar Audi Danderyd Open

07 JUN 2022 17:32
Imorgon, onsdag, inleds vår sommartourstävling Audi Danderyd Open på Näsaäng. Under fyra intensiva dagar gör Sverigetoppen upp om 20.000 kronor i både dam- och herrklassen. Ett utmärkt läge att njuta av svensk topptennis på hemmaplan.
  • Skapad: 07 JUN 2022 17:32

För fjortonde året i rad arrangerar vi sommartouren Audi Danderyd Open på Näsaäng. Under ett par intensiva speldagar ska en dam- och herrvinnare koras i de startfält som innefattar en härlig mix mellan redan etablerade seniorspelare och duktiga juniorer på uppgång. Därtill får 14 av klubbens egna spelare chansen att visa framfötterna på den här nivån på hemmaplan.

Speldagar, tider och lottningar
Tävlingen spelas från onsdag till lördag. Under onsdagen är det kvalspel medan den intensiva huvudtävlingen avgörs under tre dagar med start på torsdag. På lördag (11 juni) spelas både semifinaler och finaler där vi hoppas och tror att det i vanlig ordning blir fullsatt på Näsaängs läktare.

Matcherna börjar klockan 09.00 alla dagar förutom under onsdagen då kvalspelet börjar kl 11.30. Finalerna är schemalagda på lördag kl 12.00 respektive 13.30. Mer info om detta senare under veckan.

Klicka här för att se lottningarna i såväl kval- som huvudklasser. Notera att det inte är något kvalspel i damklassen.

Uppdateringar från tävlingen
Våra sociala medier uppdateras frekvent under tävlingen, liksom hemsidan. Efter varje speldag kommer en ny artikel med en sammanfattning och det bästa från Audi Danderyd Open på www.nptk.se. Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad. Samtidigt kommer du kunna följa mycket av tävlingen från på våra sociala medier, i synnerhet Instagram. Det bästa sättet att följa tävlingen är dock såklart genom att vara på plats.

Våra sociala kanaler:
Instagram: @nasbyparkstk
Facebook: Näsbyparks TK

Alla tider, resultat och matcher från Audi Danderyd Open hittar du alltid under följande länk!

Kvalet inleds klockan 11.30 imorgon, onsdag. Varmt välkommen till Näsaäng och den fjortonde upplagan av Audi Danderyd Open!

_MG_0286.jpg
Louise Ternström är en av 14 hemmaspelare i Audi Danderyd Open.

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info