Hoppa till sidans innehåll

Finalklart i Audi Danderyd Open och SM-vinnarna korade

22 AUG 2020 20:24
Efter en spännande lördag på Näsaäng är vi nu framme vid finaler av Audi Danderyd Open. Dessutom står det redan klart att Filip Bergevi och Caijsa Hennemann kommer att koras till svenska mästare i det totala sommartoursracet.
  • Skapad: 22 AUG 2020 20:24

Efter 16 matcher som avslutade gruppspelet står det nu klart att Filip Bergevi och Karl Friberg gör upp i morgondagens herrfinal efter att ha vunnit sina respektive grupper. Gustaf Ström och Markus Eriksson gör upp om bronset sedan de blivit grupptvåor.

På damsidan kommer, efter mycket drama och bra spel, Fanny Östlund möta Lisa Zaar i finalen. Caijsa Hennemann och Cornelia Lister spelar match om tredjepris.

Dessutom är Filip Bergevi och Caijsa Hennemann redan klara SM-vinnare i det totala sommartoursracet då deras poängförsprång kommer vara ointagligt för övriga under morgondagen.Nedan ser du samtliga resultat från dagen.Tack till alla som kom och bidrog med bra stämning på Näsaäng eller som följde matcherna på centercourten via livestreamen. Hela den långa sändningen med tillhörande segerintervjuer, gästbisittare och studiobesökare går att se under nedanstående länk. Att skapa ett konto på Solidsport är helt gratis.

Klicka här för att se lördagens sändning från Audi Danderyd Open!Imorgon spelas herrarnas final och bronsmatch klockan 11.00 och följs av damernas dito.

Under följande länk kommer du kunna se hela livestreamsändningen från finaldagen. Se till att antingen att vara på plats eller kolla på streamen. Varför inte både och?

Nu ska vinnarna koras, vi ses i livesändningen!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info