Hoppa till sidans innehåll

Gott och blandat i seriestarten - tre lag i tabelltopp

20 OKT 2020 16:59
Seriespelet, där klubben har 13 lag igång, är sedan några veckor tillbaka inlett och våra lag har hittills hunnit med att spela 19 matcher. Här kommer ett övergripande svep kring hur det gått för samtliga lag i inledningen.
  • Uppdaterad: 20 OKT 2020 16:59

Om vi börjar på damsidan kan vi se att vårt B-lag, som huserar i Division 4, har gjort rent hus efter sina två inledande matcher och toppar således tabellen. Man har slagit såväl Örebro TK som Nynäshamns TK med 4-0 och Erica Hellbe, Charlotte Fabricius, Jenny Larsson och Tilde Höweler Lundin har på åtta matcher ännu inte tappat set. Härnäst väntar USIF den 7 november.

Se lagets spelschema och resultat här!Även Damer 40 toppar sin tabell i Division 2 även fast man bara spelat en match. Bogdana Moldovan, Linda Neffler och Jennie Mattar kunde komfortabelt slå Hellas på bortaplan i helgen och visar att formen är god inför den kommande uppgiften som är Sundbyberg på ”hemmaplan”.

Se lagets spelschema och resultat här!Mona Zätestam och Madeleine Orlando Lundh i D50-laget var nära att vinna dubbeln men hade det totalt sett tufft i 0-3-premiären mot svårspelade SALK. Den trefaldiga SM-guldmedaljören Maria Seger saknades i den matchen men lär förhoppningsvis vara tillbaka när de svenska mästarinnorna tar sig an Lidingö i den andra omgången.Se lagets spelschema och resultat här!En serie som nästan är färdigspelad är den i Flickor 15 där vårt unga och tappra lag ser ut att kunna hänga kvar i tuffa Division 1. Segern i premiären mot Mälarhöjden kan räcka för nytt kontrakt i den högsta serien om inte nyss nämnda MIK lyckas slå SALK i sin sista match.

Se lagets spelschema och resultat här!På herrsidan har vårt B-lag fått en tung inledning med två raka förluster. 1-3 mot både Falun och Djursholm skvallrar kanske om att det här primärt blir en kamp för att hålla sig kvar i den konkurrenskraftiga Division 2-serien. Härnäst väntar Solnas rutinerade lag i en viktig match.Se lagets spelschema och resultat här!H35:orna 1-2-föll i premiären mot Spårvägens TK trots att Björn Sahlin och Gustav De Hevesy gjorde jobbet i dubbeln. I helgen som kommer väntar bortamöte med Vaxholm i den andra omgången av Division 3.

Se lagets spelschema och resultat här!Även H45-laget har hittills bara spelat en match. Även de förlorade denna när TK Hobby vann med 4-0. Dock gick två av matcherna till supertiebreak och med lite medstuds hade Ulf Zacharias, Patrik Blomqvist, Patrik Nylander och Ulf Persson kunnat sno med sig en pinne från premiären. Om två helger spelar man nästa match mot Sundbybergs TK.

Se lagets spelschema och resultat här!Anders Björklund, Lars Nordström och Stefan Odevall inledde med en kassaskåpssäker seger i H65-premiären när Norrtälje TK besegrades med klara 3-0. Laget reser således till Uppsala inför omgång 2 som serieledare. 

Se lagets spelschema och resultat här!P15-laget har kämpat väl i den jättetuffa Division 1-serien men har likväl åkt på tre raka förluster vilket innebär att en seger är ett måste i hoppet om nytt kontrakt när man möter nästjumbon Smedslätten i den sista omgången.


Se lagets spelschema och resultat här!Rookielaget som spelar i gulddivisionen har fått en pangstart via 6-0 i matcher och hela 12-1 i set borta mot KLTK i premiären. I nästa match, som är om tre helger, möter man tabellettan SALK i en spännande drabbning.

Se lagets spelschema och resultat här!I silverdivisionen har det blivit en seger och en förlust efter 2-4 respektive 4-2 mot Sollentuna och Spånga. Om tre helger väntar ett intressant derby mot Åkersberga.Se lagets spelschema och resultat här!Våra A-lag på dam- och herrsidan premiärspelar i Division 1 först den 14 november och deras respektive spelscheman hittar du här och här.

Vi önskar våra serielag fortsatt lycka i seriespelet!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info