Hoppa till sidans innehåll

Banorna klara rekordtidigt - skaffa sommarkort och gör grusdebut i helgen!

02 APR 2021 15:17
Här kommer ett trevligt påskägg. Banorna på Näsaäng är spelklara, kanske bättre än någonsin, och redo för grussäsongen. En dryg vecka tidigare än någonsin förut. Du kan således boka bana, köpa sommarkort och göra gruspremiär redan imorgon, lördag.
  • Skapad: 02 APR 2021 15:17

Tack vare hårt och uppoffrande jobb från ett tiotal medlemmar kan vi nu presentera banorna redo för säsongen 2021. En rekordtidig notering. Närmare bestämt en dryg vecka tidigare än något tidigare år. Således kan du redan nu börja boka bana, köpa sommarkort och göra utomhuspremiär redan på lördag. Fantastiskt på alla sätt och vis!

2.jpg

Banskötsel och viktiga riktlinjer

Banorna känns riktigt bra, kanske bättre än någonsin. Risken som finns nu när de är nyfixade är att de kan bli lite smått porösa vid låga temperaturer. Därför har vi bestämt att spelet kan påbörjas kl 12 de första helgerna för att undvika risken att banorna förstörs de kyliga morgnarna. Det är av högsta vikt att vi alla följer detta!

Skulle det uppstå ”hål” i banan, som det vanligtvis gör emellanåt tidigt inpå säsongen, eller att man river upp grus på något ställe fyller man igen det med en gång och stampar till det. På så sätt håller vi banorna jämna, hårda och fina till dess att det blir lite varmare och de hunnit ”sätta sig”. Om banan är torr är det extremt viktigt med vattning före och efter spel!

Vid ingången av varje bana sitter en skylt med regler att följa gällande iordningsställande, vattning och dylikt. Dessa regler måste följas för att banorna ska hållas i gott skick hela sommaren. Vi ber er därför att respektera och följa det som gäller. Skulle det regna eller vara tveksamt huruvida det är torrt nog eller ej, spela absolut inte!

Bokning

Du kan nu börja boka banor på Näsaäng då vi öppnar upp för spel på lördag. Du bokar som vanligt via vårt bokningssystem MATCHi. Mer info ser du under fliken ”Boka bana” här på hemsidan.

Sommarkort - ett måste för den spelsugne

Sommarkorten på Näsaäng brukar vara omåttligt populära och är en otroligt lukrativ lösning för den som vill spela mycket tennis i sommar. Vi har som vanligt två olika sommarkort, spelkortet och guldkortet. Här nedan ser du info om vad de båda innefattar. Länk för att införskaffa ditt digitala sommarkort hittar du nedan.

Spelkortet

I spelkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren

Pris: Senior: 1.150 kr    Junior: 600 kr


Guldkortet

I guldkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren

..och kostnadsfritt deltagande på:

- Lunchtennis

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Frukosttennis

- Lördagstennis

- Damtennis

- Seniorveterantennis

- Tre klasser i klubbmästerskapen

Pris: Senior: 2.200 kr   Junior: 1.150 kr

Med spelkortet får du alltså boka en timme gratis varje dag under hela sommaren. Med guldkortet får du, utöver att boka en timme gratis varje dag, delta i samtliga ovanstående sommaraktiviteter. Mer info om aktiviteterna finner du på hemsidan under fliken ”Vuxen” eller i Näsaängsbroschyren.

Sommarkorten är digitala och köps enbart via nätet, klicka här!


Utesäsongen är som vanligt fullmatad med aktiviteter. Alla datum för de olika aktiviteterna finns i kalendern på startsidan eller i den nyss nämnda Näsaängsbroschyren som ligger länkad under fliken ”Näsaäng” här på hemsidan. Denna utkommer även i broschyrformat till medlemmarna i det nya numret av Tromben som kommer i slutet av april.

Alla Näsaängsfrågor mailas till This is a mailto link.

Glad påsk och varmt välkomna till Näsaäng sommaren 2021!

1.jpg

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info