Hoppa till sidans innehåll

Dags för KM - söndag sista dagen för anmälan

26 JUN 2020 11:13
1-15 augusti spelas klubbmästerskapen på Näsaäng. En tävling som i flera år etablerat sig som en av landets största sett till antalet deltagare, starter och klasser. Nu på söndag, 26 juli, är sista dagen för anmälan som görs online eller via mail.
  • Uppdaterad: 26 JUN 2020 11:13

Nedan ser du affischen med alla klasser, datum, priser, etc. Under inbjudan finns all matnyttig information kring allt du behöver veta inför årets utomhusmästerskap.GLÖM EJ: SISTA ANMÄLNINGSDAG – SÖNDAGEN DEN 26 JULI

ONLINEANMÄLAN: KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL KM!

Registrera ett konto på sidan samt skaffa en motionslicens som efterfrågas vid anmälan. Att skaffa motionslicensen och skapa kontot kostar ingenting.


ALLMÄN INFO OM KLUBBMÄSTERSKAPEN

Antalet deltagare i de senaste årens mästerskap har bara ökat och ökat. Fler medlemmar har sett charmen men att spela KM, hänga på underbara Näsaäng och umgås med andra näsbyparkare. Förra året befäste tävlingen positionen som en av landets absolut största då 225 medlemmar utgjorde närmare 400 starter i nästan 30 olika klasser.

Antalet deltagande damer och damtennisintresset överlag har också stegrat stadigt de senaste åren vilket såklart är otroligt kul. Anledningen till att det finns så många olika klasser är just för att alla som vill ska kunna vara med. Oavsett hur gammal man är eller hur mycket tennis man spelat tidigare. Herrar- och Damer C är utmärkta klasser för de vuxna som inte tävlat så mycket, exempelvis våra mindre rutinerade vuxenkursdeltagare. Det finns även detta år hela 29 olika klasser där klubbmästare skall koras.DATUM
KM spelas 1-15 augusti. Ungefär hälften av klasserna går första veckan (1-8/8) och den andra hälften går andra veckan (8-15/8), exakta klasser och datumen för respektive ser ni på affischen ovan. Lördagarna den 8:e och 15:e augusti är finaldagar och under den sistnämnda brukar vi även avsluta mästerskapet med en sedvanlig KM-fest. Vi får se detta speciella år se i vilket form det sistnämnda blev med tanke på diverse coronarestriktioner.


ANMÄLAN OCH LOTTNING

Sista dagen för anmälan är som sagt nu på söndag den 26 juli. Anmälan sker antingen online eller via mail till This is a mailto link. Jag ser allra helst att man anmäler sig online då fördelarna är flera. Bland annat kan ni betala direkt och underlätta det manuella arbetet både för er själva och undertecknad. Dessutom läggs era uppgifter in i systemet vilken kan vara bra att ha för oss som arrangör. Det går på någon minut att registrera ett konto, skaffa en kostnadsfri motionslicens (om du inte redan har tävlingslicens) och välja vilka klasser du vill spela. Du kan komplettera din anmälan i efterhand och lägga till/ta bort klasser fram till anmälningstidens slut.

Har du guldkort är du med utan kostnad, välj då "Kontant" som betalningsalternativ vid onlineanmälan. Då kan du registrera din anmälan utan att behöva betala. Har du inte guldkort ser vi helst att du betalar direkt på nätet via Pay-Ex vid onlineanmälan. I värsta fall gör du det på plats i samband med första match.

Vill du veta mer om det mycket lukrativa guldkortet och hur du skaffar det? Klicka här!

Under följande länk hittar du tävlingen och online-anmälan!

Lottningen och speltiderna kommer att publiceras på ovanstående länk, på hemsidan (www.nptk.se) och på Näsaängs anslagstavlor senast onsdagen den 29 juli. Håll utkik då så du ser när du ska spela!FÖRBEHÅLL

Om du inte kan spela några dagar måste du nämna detta i din anmälan så försöker jag ordna så att det går att lösa. Förbehåll är dock ingen rättighet. Spelar man flera klasser kan man inte räkna med att ha förbehåll. Om du inte lämnar förbehåll i din anmälan och i efterhand kommer på att du inte kan spela på utsatt tid kan vi inte garantera speltider går att ändra. Vi kan däremot se om det finns någon lucka så får man själv kontakta motståndaren och se om det går att lösa. Är du osäker på om du kan vara med kan du alltid maila This is a mailto link och fråga om det går att fixa.

OBS! Om du har semester några datum, är permitterad eller vet med dig att du kan spela på andra tider än kvällar/helger får du jättegärna meddela mig om detta i din anmälan.


SPELTIDER

På helgerna kommer matcherna äga rum hela dagarna, så där kan man få en tid mellan 8.00 och 19.00 ungefär. På vardagarna kommer seniorklasserna spelas från kl 16.00 ca medan juniorerna generellt börjar någon/några timmar tidigare de dagar barnen inte går i skolan.SPELREGLER

Vi spelar bäst av tre set med matchtiebreak till 10 poäng i avgörande set i samtliga klasser. I 10-årsklasserna börjar varje set på 2-2 och i dubbelklasserna spelar man med No Ad. Detta innebär att när det står 40-40 i ett game spelar man en avgörande poäng där mottagarna får välja sida. Alltså inga "fördelar" i dubblarna.

Alla frågor och funderingar mailas till This is a mailto link, tveka inte att höra av dig om du undrar något. Jag kommer dock att vara på semester under stora delar av juli och kommer under denna period enbart läsa av mailen sporadiskt.

Glöm inte att anmäla dig online eller till This is a mailto link senast den 26 juli för att delta i sommarens största tennisfest!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info