Hoppa till sidans innehåll

Dubbla hemmamatcher mot seriesuveränerna och fjolårsvinnarna - heja fram Elitserietjejerna!

19 NOV 2019 10:49
På torsdag och lördag vankas det Elitseriematcher på hemmaplan då vårt damlag tar emot Fair Play TK och Helsingborgs TK i två riktigt tuffa och viktiga matcher.
  • Skapad: 19 NOV 2019 10:49

Efter en tung bortaförlust mot Enskede i helgen står våra damer på tre poäng efter fyra omgångar i Elitserien. Ett poängsaldo som i nuläget innebär en sjundeplats i den mycket jämna tabellen där sex av åtta lag har tre, fyra eller fem poäng. Det är således bara två poäng upp till det nyss nämnda Enskede som ligger tvåa.

Härnäst väntar två matcher på hemmaplan mot tuffast möjligt motstånd innan vi avslutar serien borta mot SALK på måndag. Först tar vi emot Malmölaget Fair Play TK på torsdag klockan 17.00. Skånelaget har gått rent såhär långt med fyra raka segrar och är i överlägsen tabelltopp. Laget jagar sin åttonde raka SM-final och den starka truppen är fylld med klasspelare från Sveriges och världens alla hörn.

Två dagar senare, på lördag klockan 13.00, tar vi oss an fjolårsmästarinnorna Helsingborgs TK. Även det på hemmaplan. De ligger dock först på sjätteplats i år, en ynka poäng före våra tjejer.Två riktigt viktiga men väldigt svåra matcher att vänta alltså!

Varmt välkomna att heja fram våra tjejer, ert stöd behövs i kampen om nytt kontrakt!

NPTK vs Fair Play TK: Torsdag 21 november klockan 17.00
NPTK vs Helsingborgs TK: Lördag 23 november klockan 13.00

Klicka här för att se alla resultat från damernas Elitserie!


Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info