Hoppa till sidans innehåll

Här är första numret av nya Tromben!

29 APR 2020 09:42
Det är med en stor portion stolthet vi nu presenterar den större, modernare och bättre versionen av vår klubbtidning Tromben som från och med nu släpps i magasinformat.
  • Uppdaterad: 29 APR 2020 09:42

Efter 20 år med Tromben har vi nu gått ifrån ”pappersformatet” och har istället valt att göra en rejäl vidaresatsning på tidningen som likt tidigare kommer släppas tre gånger per år. Tanken med det nya och drygt tre gånger så stora magasinet är att försöka göra vår stora verksamhet än mer rättvisa. Det nya formatet kommer göra det till en både bättre och bekvämare upplevelse för läsaren samtidigt som vi gör plats för ännu mer innehåll och mer trevliga tillika högupplösta bilder

Nu i veckan har medlemmarna fått ta del av det första numret i det nya formatet då närmare 80 sidor fullproppade med innehåll trillat ner i brevlådorna.

Magasinet innehåller alltifrån större reportage till mer lättsamt innehåll. I detta nummer kan du bland annat ta del av en porträttering av SM-guldmedaljören Maria Seger, läsa om Gustaf Ströms comeback, systern Johannas oortodoxa raggningsstrategier, forehandtips, krönikor, alla tävlingar och aktiviteter som har varit och är på tapeten, Näsaängsrecept och tränarquiz. Allt detta och mycket mycket mer. I detta nummer finns även Näsaängsbroschyren bifogad där du hittar all viktig info och alla datum kring sommaren på Näsaäng. Nedan ser du innehållsförteckningen i dess helhet.Stort tack till Laila Orning, som tidigare hjälpt oss trycka tidningen, som från början kom med idén och som därtill varit till stor hjälp under arbetet från ax till limpa kring detta pilotnummer av den nya Tromben.

Tidningen kommer, utöver att den skickas hem till medlemmarna, finnas till hands såväl i hallen som på Näsaäng. Hoppas ni gillar den, trevlig läsning!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info