Hoppa till sidans innehåll

Info gällande våra externa tävlingar på Näsaäng

17 APR 2020 11:40
I maj och juni arrangerar vi fyra stycken externa tävlingar för juniorer, seniorer och veteraner. Nedan hittar du vad som gäller för respektive tävling samt vilka riktlinjer vi följer.
  • Uppdaterad: 17 APR 2020 11:40

Audi Danderyd Junior Trophy – JSM Race 2020

• Trots den svåra situationen orsakat av Corona-pandemin strävar NpTK att genomföra tävlingen och då enligt rekommendationer och direktiv från Svenska Tennisförbundet (SvTF) och Folkhälsomyndigheten
• Enligt nuvarande riktlinjer från Folkhälsomyndigheten får juniortävlingar för juniorer födda 2002 eller tidigare arangeras. Om begränsningen kvarstår kommer klassen Ungdom17-21 att genomföras som 18års klass utanför Stockholm Junior Tour.
• SvTF förväntas med sina uppdaterade riktlinjer i slutet av april
• Anmälningstiden förlängs till 30 april och lottningen skall publiceras senast 4 maj
• Vi kommer att specificera exakt vilka förhållningsregler som gäller inför tävlingen och ifall tävlingen inte kan genomföras kommer vi att återbetala anmälningsavgiften
• Uppdateringar av information kring tävlingen kan också hittas på vår hemsida www.nptk.se.

 

Audi Danderyd Mini Junior Trophy 2020

• Trots den svåra situationen orsakat av Corona-pandemin strävar NpTK att genomför tävlingen enligt rekommendationer och direktiv från Svenska Tennisförbundet (SvTF) och Folkhälsomyndigheten
• Enligt SvTF direktiv ska inga tävlingar påbörjas innan 12 maj. SvTF förväntas uppdatera dessa direktiv i slutet av april månad.
• Om tävlingen inte kan genomföras så kommer anmälningsavgiften att återbetalas
• Vi kommer att specificera exakt vilka förhållningsregler som gäller inför tävlingen
• Uppdateringar av information kring tävlingen kan också hittas på vår hemsida www.nptk.se 

Audi Danderyd Open 2020 – Sommartour

Tävlingen ser i nuläget ut att bli inställd. Klart är åtminstone att den inte kommer spelas på utsatt datum 1-6 juni. Vi återkommer om det vid ett senare tillfälle skulle finnas möjlighet att genomföra tävlingen.

NPTK Veteran Cup 2020

För frågor om tävlingens uppläggning och möjligheter till förbehåll kontakta tävlingsledaren Anders Björklund på mejl This is a mailto link eller telefon 0736631194.

I dagsläget gäller den starka rekommendationen från Svenska Tennisförbundet att ställa in vår tävling. För att detta ska ändras måste förbundet ta nya beslut eller också måste råd och rekommendationer från myndigheterna förändras. Vi har beslutat att avvakta till fredagen den 29 maj 16.00 i förhoppning om nya beslut. Om således inga sådana har kommit vid denna tidpunkt måste vi tyvärr ställa in vår tävling. Om det blir möjligt att genomföra tävlingen meddelar vi detta på denna plats och vi kommer då också att förlänga anmälningstiden med två dagar.

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info