Hoppa till sidans innehåll

KM-lottningen klar – återigen över 200 deltagare!

02 AUG 2022 11:16
Nu är lottningen till utomhus-KM klar. Återigen är över 200 medlemmar med och deltar. Här hittar du alla lottningar och tider till mästerskapet tillsammans med annan viktig info.
  • Skapad: 02 AUG 2022 11:16

Även denna gång deltar över 200 medlemmar i totalt 29 olika klasser. Otroligt kul att så många återigen vill vara en del av den stora tennisfesten på Näsaäng. Alltifrån proffsrankade spelare till nybörjare. Det är den mixen som är den stora tjusningen med KM.

Undertecknad har tagit hänsyn till alla inlämnade förbehåll, parallella resor samt Junior-RM som spelas parallellt. Tidsschemat är som vanligt tajt och kan du inte spela på utsatt tid får du antingen försöka lösa det på annan ort tillsammans med motståndaren alternativt se om det dyker upp någon lucka vad det lider. Det finns dock inga garantier för detta.

Deltar du i flera klasser får du räkna med att du kan komma att ha flera matcher samma dag, framför allt i dubbelklasserna. Många klasser är stora och då behöver vi avverka många matcher i början av de två KM-veckorna för att hinna klart till den 20 augusti. KM startar nu på söndag (7 augusti) och pågår i två härliga veckor.

Fem minuters inbollning
Se till att vara på plats ca 30 minuter före utsatt matchtid och se till att vara uppvärmd när det är din tur att gå in på banan. Väl på banan är det som vanligt fem minuters inbollning som gäller. Kommer du precis före utsatt matchtid får du räkna med att du hämnar en bit bak på ”ledigalistan” då andra matcher alltid är inplanerade samma tid.

Anmälningsavgift
Om du inte betalat anmälningsavgiften vid anmälan gör du det via Swish i samband med första match. Har du guldkort spelar du upp till tre klasser kostnadsfritt.

Hemsida och sociala medier
Det kommer i vanlig ordning uppdateras från tävlingen i våra sociala kanaler. Här på hemsidan, Facebook och  framför allt Instagram. Jag kan starkt rekommendera att följa oss där för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer i tävlingen och klubben i stort. På Instagram heter vi @nasbyparkstk.

Resultat, tider och annat hittar du alltid under nedanstående länk. Är du osäker på något gällande tider, räkning eller dylikt hittar du allt du behöver veta i den tidigare artikeln här på hemsidan. Eventuella frågor mailas till This is a mailto link. Om inte annat ses vi på Näsaäng!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE LOTTNING OCH TIDER TILL KM!

Todd Åkesson
Tävlingsansvarig

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info