Hoppa till sidans innehåll

KM-lottningen klar – över 230 medlemmar deltar!

14 DEC 2021 16:52
Nu är lottningen till inomhus-KM klar. Över 230 medlemmar är med och spelar. Här hittar du alla lottningar och tider till mästerskapet tillsammans med annan viktig info.
  • Skapad: 14 DEC 2021 16:52

I detta KM utgör 232 medlemmar 343 starter i totalt 28 klasser. Otroligt kul att så många återigen vill vara en del av den stora tennisfesten efter förra vinterns ofrivilliga uppehåll. Alltifrån proffsrankade spelare till motionärer är med. Det är den mixen som är den stora tjusningen med KM.

Jag har tagit hänsyn till alla inlämnade förbehåll och tidsschemat är som vanligt smockat. Kan du inte spela på utsatt tid får du antingen försöka lösa det på annan ort tillsammans med motståndaren alternativt se om det dyker upp någon lucka vad det lider. Detta är dock ingen garanti.

Deltar du i flera klasser får du räkna med att du kan komma att ha flera matcher samma dag. Detta då KM inomhus är mer komprimerat än under sommaren och alla klasser spelas parallellt. Många klasser är riktigt stora och då behöver vi avverka många matcher i början av KM-veckan för att hinna klart till den 15 januari då det är finaldag.

KM startar torsdagen den 6 januari och pågår i totalt tio dagar. 6:e, 8:e och 9:e januari är röda dagar/helgdagar vilket innebär att vi spelar matcher från morgon till kväll.

Fem minuters inbollning
Se till att vara på plats åtminstone 15-20 minuter före utsatt matchtid och se till att vara uppvärmd när det är din tur att gå in på banan. Väl på banan är det som vanligt fem minuters inbollning som gäller och det är viktigt att vi alla följer detta för att tidsschemat ska hålla.

Betalning
Om du inte betalat direkt vid online-anmälan gör du det via swish i samband med första match.

Spelform
Matcherna spelas i bäst av tre set med ett matchtiebreak till 10 poäng i avgörande set i alla klasser. Dubblarna spelar med no-ad, alltså avgörande poäng vid 40-40. I mixedklasserna servar män mot män och kvinnor mot kvinnor vid no-ad. Likaså i generation är det barn mot barn och vuxen mot vuxen som gäller. I 10-årsklasserna börjar setet vid 2-2.

Resultat, tider och annat hittar du alltid under nedanstående länk. Eventuella frågor mailas till This is a mailto link.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA LOTTNINGAR OCH TIDER TILL KM!

God jul och gott nytt år!

Todd Åkesson
KM-ansvarig
Näsbyparks TK

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info