Hoppa till sidans innehåll

Lottning och tidschema till KM klart – se när du ska spela!

27 JUL 2021 11:12
Nu är lottningen till utomhus-KM klar. Återigen är över 200 näsbyparkare med och deltar. Här hittar du alla lottningar och tider till mästerskapet tillsammans med annan viktig info.
  • Uppdaterad: 27 JUL 2021 11:12

Även denna gång deltar över 200 medlemmar i totalt 25 olika klasser. Otroligt kul att så många återigen vill vara en del av den stora tennisfesten på Näsaäng. Alltifrån proffsrankade spelare till nybörjare. Det är den mixen som är den stora tjusningen med KM.

Jag har tagit hänsyn till alla inlämnade förbehåll samt Veteran-SM och alla förstaomgångar i Junior-RM som spelas parallellt. Så att alla som vill kan vara med och spela KM.

Tidsschemat är som vanligt väldigt packat och kan du inte spela på utsatt tid får du antingen försöka lösa det på annan ort tillsammans med motståndaren alternativt se om det dyker upp någon lucka vad det lider. Detta är dock ingen garanti.

Deltar du i flera klasser får du räkna med att du kan komma att ha flera matcher samma dag, framförallt i dubbelklasserna. Många klasser är riktigt stora och då behöver vi avverka många matcher i början av de två KM-veckorna för att hinna klart till den 14 augusti.

KM startar nu på söndag (1 augusti) och pågår i två härliga veckor. Notera att några klasser under den andra veckan tjuvstartar redan fredagen den 6/8. Även detta till följd av det tajta spelschemat och stora deltagarantalet.

Vid dåligt väder – spel i Enebyberg
Skulle banorna på Näsaäng vara obrukbara någon dag till följd av dåligt väder har vi hyrt in oss i Enebybergs tennishall (Arholmavägen 33) där matcherna isåfall kommer att förläggas. Se alltid till att ha ett par rena inomhusskor i väskan utifall att det blir inomhusspel.

Fem minuters inbollning
Se till att vara på plats ca 30 minuter före utsatt matchtid och se till att vara uppvärmd när det är din tur att gå in på banan. Väl på banan är det som vanligt fem minuters inbollning som gäller.

Betalning
Om du inte betalat vid anmälan gör du det via swish i samband med första match. Har du guldkort spelar du upp till tre klasser kostnadsfritt. Vi ser gärna att alla som inte betalat swishar framför att skicka ut faktura för att underlätta det administrativa arbetet.

Hemsida och sociala medier
Jag kommer i vanlig ordning uppdatera hemsidan, Facebook och Instagram med material från tävlingen. Jag kan starkt rekommendera att följa oss på Instagram där det dyker upp mer bild- och videomaterial. Där heter vi @nasbyparkstk, håll utkik!

Resultat, tider och annat hittar du alltid under nedanstående länk. Är du osäker på något gällande tider, räkning eller dylikt hittar du allt du behöver veta i den tidigare artikeln här på hemsidan. Eventuella frågor mailas till This is a mailto link.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE LOTTNING OCH TIDER TILL KM!

På söndag drar vi igång!

Todd Åkesson
Tävlingsansvarig

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info