Hoppa till sidans innehåll

Närmare 400 starter och idel nya jätterekord - här är lottningen och speltiderna till KM!

30 JUL 2019 09:52
Nu är lottningen till årets klubbmästerskap på Näsaäng klar. Vi kan stoltsera med att det slagits rekord med råge vad gäller antalet deltagare, starter och matcher. Igen. Här kan du se alla lottningar och tider till mästerskapet.
  • Uppdaterad: 30 JUL 2019 09:52

Denna gång deltar 225 medlemmar som tillsammans utgör 384 starter och totalt 369 matcher ska avverkas under de två spelveckorna. Antalet deltagare är således större än i något tidigare ute-KM, antalet starter och matcher är störst någonsin i KM-sammanhang och drygt 60(!) fler jämfört med något tidigare ute-KM. Intresset i NPTK eskalerar, så himla grymt!

Med så många deltagare och matcher förstår ni att tidsschemat inte varit helt lätt få ihop. Tvärtom. Många har dessutom kommit med förbehåll samt anmält sig till flertalet klasser vilket inte förenklat processen. Så möjligheterna till att ändra speltid är emellertid väldigt begränsade. Samtliga förbehåll är tillgodosedda när jag lagt schemat inklusive JSM, JRM, VRM och andra parallella tävlingar. Skulle man av någon anledning inte kunna spela på sin utsatta tid får vi avvakta och se om det dyker upp någon ändring eller WO. Jag kan eventuellt komma med ett tidsförslag och numret till motståndaren så får man själv se till att kolla om det skulle funka för alla parter.

Deltar man i flera klasser får man räkna med att man kan komma att ha flera matcher samma dag, framförallt i dubbelklasserna. Många klasser är riktigt stora och då behöver vi avverka många matcher i början för att hinna klart med alla klasser till den 17 augusti.

KM startar nu på fredag och pågår varje dag fram till lördagen den 17 augusti då det är finaldag och KM-fest på kvällen. Notera att några klasser under den andra veckan tjuvstartar redan torsdagen och fredagen 8-9/8. Detta på grund av det väldigt tajta tidsschemat.

Jag kommer i vanlig ordning att försöka skriva om mästerskapet här på hemsidan med en ny artikel ungefär varannan/var tredje dag. Där kommer ni kunna läsa om det bästa, sämsta, mest spännande, underhållande, dråpliga och parodiska som mästerskapet har att bjuda på. Om tiden räcker till dyker det eventuellt upp lite intervjuer och annat smått och gott med. Håll utkik!

Resultat, tider, m.m hittar ni alltid under nedanstående länk samt på anslagstavlan vid Näsaäng. Alla frågor och funderingar This is a mailto link. Kom 30 minuter före utsatt matchtid och om du inte betalat vid anmälan gör du det i samband med första match om du inte har guldkort. Är du osäker på något gällande tider, räkning eller dylikt hittar du allt du behöver veta i den tidigare artikeln här på hemsidan. Kontakta mig annars!

På fredag smäller det, ladda kanonerna!


KLICKA HÄR FÖR ATT SE LOTTNINGAR OCH TIDSSCHEMA TILL KM!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info