Hoppa till sidans innehåll

Nu kör vi – spelstart i tälthallen imorgon, måndag!

24 OKT 2021 09:08
Måndagen den 25 oktober börjar vi terminen i vår nya temporära tälthall. Välkomna!
  • Uppdaterad: 24 OKT 2021 09:08

Bäste medlem,

”Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!”

Nåja, undertecknad får väl erkänna att det för mig, personalen och alla spelsugna medlemmar stundtals har känts som att ”nu har vi väntat länge nog, länge nog.”

Mot den bakgrunden känns det faktiskt alldeles, alldeles underbart att kunna meddela att i morgon, måndagen den 25 oktober, kan vi öppna för spel!

Det innebär att tennisskolan, vuxenkurserna, de äldre veteranernas förmiddagsspel, singeldivisionsspelet, abonnemangen, seriespelet i den Svenska Tennisligan och strötidsuthyrningen äntligen kan komma igång.

Kurserna pågår som vanligt under höstlovet. Drop-in aktiviteterna startar vecka 45.

Säkert kommer vi att råka ut för en del barnsjukdomar och allt kommer inte att vara på plats från start. Exempelvis väntar vi på skynkena bakom banorna. Men banorna är klara för spel! Känslan i hallen är att det kommer att vara ett mycket bra spelunderlag, ljust och luftigt. Det sägs också att det kommer att vara varmare än i den gamla hallen när vintern knackar på dörren. Jag tycker att det ser fantastiskt ut!

Bodarna som ska innehålla omklädningsrum med duschmöjligheter och kontorslokaler är ännu inte på plats. Styrelsen jobbar intensivt med att lösa detta så snabbt som möjligt. I väntan på bodarna är ambitionen att få dit två bajamajor. Vi råder er tills vidare att byta om hemma, på jobbet eller i skolan inför er träning.

Medlemsservice – om du behöver stränga din racket eller köpa bollar

Innan den permanenta hallen står färdig uppstår det en del praktiska detaljer att lösa när vi inte har något café/shop i tälthallen. Exempelvis så slutar ju inte senorna att gå av bara för att vi inte har något café/shop. Förmodligen kommer det också att hända att någon kommer till hallen för att spela utan att ha packat ned bollarna i tennisväskan.

Därför är jag glad att kunna berätta att vi har kommit överens med Krister Lundin som drev café- och shopverksamheten i den nedbrunna hallen. Krister finns numera i Djursholms Tennishall. Men tre eftermiddagar i veckan kommer Krister eller en medarbetare till honom att vara på plats för att ta emot eller lämna racketar!

På följande tider kan du hämta eller lämna in dina racketar för strängning:

Måndagar kl. 17-19, onsdagar kl. 17-19 och fredagar kl. 16-18.

Unden länken hittar du också Kristers webbshop för NPTK-medlemmar. www.nptk.tennis-store.se.

Om ett tag kommer det också att finnas en automat på plats i tälthallen där du kommer att kunna köpa bollar.

När vi nu kliver in i tälthallen på måndag så är det lätt att glömma bort allt jobb som ligger bakom att hallen kommit till stånd. Därför passar jag på att tacka alla som lagt ned otroligt mycket tid och engagemang på detta.

Avslutningsvis vill jag tacka alla medlemmar och personal för ett fantastiskt tålamod.

Nu kör vi, välkomna till vår nya fräscha tälthall!

Kenneth Bergbom
Klubbchef i NPTK

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info