Hoppa till sidans innehåll

Nytt nummer av Tromben!

01 FEB 2021 18:58
I dagarna trillar det 62:a numret av Tromben ner i alla näsbyparkmedlemmars brevlådor. Det tredje numret sedan nysatsningen i form av en tre gånger så stor tidning i rent magasinformat.
  • Uppdaterad: 01 FEB 2021 18:58

Som undertecknad skriver på ledarsidan kan man undra hur i hela fridens namn man fyller ett 72 sidor stort klubbmagasin när man sedan den 5 augusti ”inte har någon klubb”. Jag vill med all önskvärd tydlighet meddela att det inte varit några problem. NPTK lever alltid. I allra högsta grad. 

I detta nummer kommer du kunna ta del av den mest egendomliga hösten i klubbens historia i såväl text- som bildform. Därutöver hittar du personporträtt, intervjuer, Grand Slam-vinnare, fair play, matchnerver, SM-silver, krönikor, korsord, quiz, backhandtips och bålstyrka. Allt detta och såklart mycket mer.

Vi är mycket glada över att kunna presentera ännu ett nummer av ett unikt medlemsmagasin trots den svåra situation klubben för stunden befinner sig i.

Om du som medlem av någon anledning inte fått hem tidningen inom de närmaste dagarna, kontakta This is a mailto link så löser vi det!

Här nedan hittar du ledarsida och innehållsförteckning. Det är också möjligt att några av texterna klipps ut och publiceras här på hemsidan så småningom.

Allt gott och trevlig läsning!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info