Hoppa till sidans innehåll

Nytt nummer av Tromben ute!

22 OKT 2020 18:43
I skrivande stund ramlar det sextioförsta numret av vår klubbtidning Tromben ner i medlemmarnas brevlådor. Den andra numret sedan nysatsningen i form av en tre gånger så stor tidning i rent magasinformat.
  • Uppdaterad: 22 OKT 2020 18:43

72 sidor sprängfyllda med djupare texter, högkvalitativa bilder och mer lättsamt, lättläst och lustfyllt innehåll. Den stora elefanten i rummet, branden, utgör såklart en stor del av inledningen där vi får såväl nyanserade som känsloladdade texter, uttalanden och bilder från både medlemmar, personal och styrelse.

Du kommer även givetvis kunna ta del av massvis med härliga och roliga saker i form av SM-guld, den galna sommaren på Näsaäng, Audi Danderyd Open, Sveriges största ute-KM, dubbeltips, bakrecept, fysträning, spindelhår, quiz, korsord och mycket mycket mer.

Vi är extra stolta över att kunna presentera detta mer än matiga nummer av vår uppskattade och smått unika klubbtidning i dessa minst sagt svåra tider.

P.S. Har du som medlem av någon anledning inte fått hem ditt exemplar före fredag kommer tidningen finnas till förfogande under lördagens städdag på Näsaäng. Om du som utomstående vill ta del av ett exemplar, hör av dig via mail till This is a mailto link.

Nedan kan du ta del av tidningens ledarsida och innehållsförteckning.

I tron på en ljus NPTK-framtid. Trevlig läsning!
Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info