Hoppa till sidans innehåll

Provisorisk hall på plats till höstterminen!

26 APR 2021 14:56
Som många redan säkert känner till kommer vi från och med efter sommaren åter kunna erbjuda inomhusaktiviteter på hemmaplan då vår provisoriska hall är färdig.
  • Uppdaterad: 26 APR 2021 14:56

Sedan vår inomhushall brann ner den 5 augusti i fjol har ett otroligt arbete lagts ner för att NPTK ska få en ny inomhusanläggning. Ni som följt processen under fliken ”Efter branden” här på hemsidan samt tagit del av våra medlemsmail har säkerligen hängt med i svängarna som inte alltid varit spikraka. Samtidigt har vi försökt hålla verksamheten så levande det bara gått för vissa spelarkategorier i andra hallar.

Vi är nu väldigt glada att kunna meddela att vi från och med i höst, preliminärt i september, återigen kommer erbjuda en gedigen och heltäckande inomhusverksamhet för alla våra medlemmar. Aktiviteter som vuxenkurser, tennisskola/-lekis, drop in, seniorveteranspel, divisionsspel, abonnemangstider, m.m gör comeback och kommer schemaläggas i den fem banor stora provisoriska tennishallen som kommer ligga på samma ställe som den ”gamla” hallen.

Vi återkommer framöver med mer information gällande de olika aktiviteterna och anmälan till dessa.

Till dess att hösten är här passar ni självklart på att njuta av tennisen och livet på Näsaäng där vi i vanlig ordning erbjuder en uppsjö av aktiviteter för alla typer av spelare. All information om detta finner du här på hemsidan och i Näsaängsbroschyren.

Arbetet med den framtida permanenta hallen fortgår löpande och mer detaljerade uppdateringar kring den kommer i takt med att vi har nya saker att berätta.

I hopp om en härlig tennissommar och sedermera höst tillsammans med er!

Näsbyparks Tennisklubb

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info