Hoppa till sidans innehåll

Söndag sista dagen för KM-anmälan!

18 NOV 2019 12:27
3-11 januari inleds tennisåret på bästa vis i och med klubbmästerskapen inomhus. I den här artikeln finner du alla datum, detaljer och länk till anmälan. Missa inte chansen att vara en del av årets största tennisfest! Anmälan går ut nu på söndag.
  • Uppdaterad: 18 NOV 2019 12:27

Nedan ser du KM-affischen med alla klasser, datum, priser, etc. Du som varit med tidigare vet redan vad som gäller. Under inbjudan finns en detaljerad text med allt du behöver veta inför årets mästerskap. Ta dig gärna tid att läsa detta. Kom ihåg att KM är till för klubbens alla medlemmar och inte bara elitspelare.GLÖM EJ: SISTA ANMÄLNINGSDAG - SÖNDAG 15 DECEMBER

ANMÄLAN GÖRS VIA NÄTET HÄR ELLER MAILAS TILL This is a mailto link

Antalet deltagare i de senaste årens mästerskap har bara ökat och ökat. Fler och fler har insett att det är väldigt roligt att tävla och delta i klubbmästerskapen. Med en höjd på 250 deltagare och närmare 400 starter förfogar vi över ett av Sveriges absolut största KM. Det finns 28 olika klasser vilket innebär att det finns något för alla. Oavsett ålder eller spelstyrka.

ANMÄLAN OCH LOTTNING
Sista dagen för anmälan är söndagen den 15 december. Anmälan sker allra helst via nätet och under följande länk: http://svtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=FB450BDD-A67E-4013-8BA3-749C9095575A

Fördelen med att anmäla sig via nätet är att du kan betala direkt och det underlättar för tävlingsledaren rent administrativt. Är du anmäld på nätet kan du dessutom gå in och ändra/ta bort/lägga till klasser, dubbelpartners, förbehåll, osv till anmälningstidens slut. Det enda du behöver för att anmäla dig är att skapa ett konto på sidan och en motionslicens som är kostnadsfri och går väldigt snabbt att fixa via länken ovan. "Konto/Licens"-"Licens/Licensavgift"-"Lägg till licensperiod".

OBS! Skulle du anmäla dig till en klass där vi anser att du INTE passar av någon anledning har tävlingsledaren rätt att flytta dig till en annan mer lämplig klass.

Det funkar också att maila in din anmälan This is a mailto link. Lottningen kommer att publiceras på hemsidan, www.nptk.se, veckan efter anmälningstidens slut samt sättas upp i hallen. Håll utkik där så du ser när du ska spela!KOSTNAD OCH BETALNING
I inbjudan kan du se vad det kostar att delta i varje klass. Seniorsinglarna kostar 200kr, 100kr för dubblar och juniorsingelklasserna 150kr. Detta betalas när du anmäler dig på nätet eller med kontanter/swish i samband med första match. Utnyttjar du erbjudandet att ”spela fyra klasser och betala för tre” är det lättast att betala på plats så löser vi rabatten där och då.


DATUM OCH TIDER
KM spelas 3-11 januari. Juniorklasserna och de äldsta veteranklasserna kommer primärt att spelas på vardagseftermiddagar medan övriga klasser spelas från ca 16-17 och framåt. På helgerna kommer det vara spel från klockan 8-20. Under finaldagen (lördagen den 11 januari) kommer den sedvanliga KM-festen att anordnas på kvällen.

De klasser som blir störst (flest deltagare) kommer av förklarliga skäl att börja tidigast under veckan.FÖRBEHÅLL
Om du inte kan spela någon dag måste du nämna detta i din anmälan så försöker jag ordna så att det går att lösa. Förbehåll är dock ingen rättighet. Om du inte lämnar förbehåll i din anmälan och i efterhand kommer på att du inte kan spela på utsatt tid kan jag inte garantera att speltiden kan ändras. Jag kan däremot se om det finns någon lucka så får man själv kontakta motståndaren och se om det går att lösa. Är du osäker på om du kan vara med kan du alltid maila mig This is a mailto link fråga om det går att fixa.

SPELREGLER
Bäst av tre set med matchtiebreak till 10 poäng i avgörande set i samtliga klasser. I 10-årsklasserna börjar varje set på 2-2 och i dubbelklasserna spelar man med No Ad. Detta innebär att när det står 40-40 i ett game spelar man en avgörande poäng där mottagarna får välja sida. Alltså inga "fördelar" i dubblarna. Se till att vara på plats ca 30 minuter före utsatt matchtid.

Alla frågor och funderingar mailas This is a mailto link. Om du vill ha rekommendation på klasser eller har andra funderingar, tveka inte att höra av dig!

Glöm inte, sista anmälningsdag är söndagen den 15 december!

Klicka här för att komma till anmälan!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info