Hoppa till sidans innehåll

Städdag på Näsaäng lördagen den 24 oktober

14 OKT 2020 15:02
Nästa lördag, den 24 oktober, bommar vi igen Näsaäng efter en rekordlång utomhussäsong och hoppas att du har möjlighet att hjälpa till i ett par timmar när anläggningen ska förberedas för den vinter som stundar.
  • Skapad: 14 OKT 2020 15:02

197 dagar. Där har vi den rekordlånga utomhussäsongen 2020. Banorna öppnade rekordtidigt den 10 april och fredagen den 23 oktober är sista dagen för spel innan vi stänger igen Näsaäng för den här gången.

Städdagen, som alltså är lördagen den 24 oktober, drar igång klockan 9.00 och min gissning är att vi håller på i max tre timmar, lite beroende på hur många som kommer och hjälper till. Det som preliminärt ska göras är att möbler och redskap ska tas bort på och runt banorna för att ställas in i förråden. Dessutom ska vi lägga brädor på linjerna för att de ska hållas på plats när kylan kommer samt att vi ska försöka lägga på en del grus bakom baslinjerna för att ge banorna en bra grund inför nästa säsong.

Se till att klä dig varmt där handskar och mössa är att föredra. Vi ser givetvis till att hålla avstånd till varandra.

Passa på att boka ett par sista grustimmar via fliken ”Boka bana”. För dig med sommarkort gäller detta hela vägen till stängning. Banorna börjar bli visserligen bli möra efter vädret och allt spel under året men är fortfarande bra och klart speldugliga.

Vi hoppas att alla som nyttjat banorna under denna intensiva tennissommar kan komma och hjälpa till i ett par timmar samtidigt som du kan socialisera dig med andra glada medlemmar. Vi ses från klockan 9.00 den 24 oktober!



Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info