Hoppa till sidans innehåll

Utebanorna klara - skaffa sommarkort och grusdebutera!

19 APR 2022 10:27
Banorna på Näsaäng är spelklara och redo för grussäsongen. Du kan således boka bana, köpa sommarkort och göra gruspremiär redan imorgon, onsdag.
  • Uppdaterad: 19 APR 2022 10:27

Tack vare hårt och uppoffrande påskhelgsjobb från ett tiotal medlemmar kan vi nu presentera grusbanorna redo för utomhussäsongen 2022. Således kan du redan nu börja boka bana, köpa sommarkort och göra utomhuspremiär redan under onsdagen. Fantastiskt på alla sätt och vis!

Banskötsel och viktiga riktlinjer
Banorna känns riktigt bra, kanske bättre än någonsin. Risken som dock finns nu när de är nyfixade är att de kan bli lite smått porösa vid hög belastning. Däröfr är det extra viktigt att stampa till eventuella ojämnheter och vattna de torra delarna av banan före och efter spel. Det är av högsta vikt att vi alla följer detta för att banorna ska hålla hela den långa säsongen.

Vid ingången av varje bana sitter en skylt med regler att följa gällande iordningsställande, vattning och dylikt. Läs dessa och följ instruktionerna!

Bokning
Du kan nu börja boka banor på Näsaäng då vi öppnar upp för spel från och med onsdag. Du bokar som vanligt via vårt bokningssystem MATCHi. Mer info ser du under fliken ”Boka bana” här på hemsidan.

Sommarkort - ett måste för den spelsugne
Sommarkorten på Näsaäng brukar vara omåttligt populära och är en riktigt lukrativ lösning för den som vill spela mycket tennis i sommar. Vi har som vanligt två olika sommarkort - spelkortet och guldkortet. Här nedan ser du info om vad de båda innefattar. Länk för att införskaffa ditt digitala sommarkort hittar du nedan.

Spelkortet

I spelkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren

Pris: Senior: 1.300 kr. Junior: 700 kr

Guldkortet

I guldkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren

..och kostnadsfritt deltagande på:

- Lunchtennis
- Torsdagstennis
- Middagstennis
- Frukosttennis
- Lördagstennis
- Damtennis
- Seniorveterantennis
- Tre klasser i klubbmästerskapen

Pris: Senior: 2.400 kr. Junior: 1.200 kr

Med spelkortet får du alltså boka en timme varje dag under hela sommaren. Med guldkortet får du, utöver att boka en timme varje dag, delta i samtliga ovanstående sommaraktiviteter. För att köpa sommarkort behöver du vara medlem i NPTK. Mer info om aktiviteterna finner du på hemsidan under fliken ”Vuxen” eller i Näsaängsbroschyren.

Sommarkorten är digitala och köps enbart via nätet, klicka här!

Utomhussäsongen är som vanligt fullmatad med aktiviteter. Alla datum för de olika aktiviteterna finns i kalendern på startsidan eller i den nyss nämnda Näsaängsbroschyren som ligger länkad under fliken ”Näsaäng” här på hemsidan. Denna utkommer även i broschyrformat till medlemmarna i det nya numret av Tromben som kommer i början av maj.

Välkommen till Näsaäng sommaren 2022!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info