Hoppa till sidans innehåll

Utebanorna klara på rekordtid - köp sommarkort och börja boka här!

10 APR 2020 12:56
Efter en veckans intensivt och hårt arbete kan vi nu stolt leverera ett riktigt trevligt påskägg. Banorna på Näsaäng är spelklara och redo för utomhussäsongen. Du kan således boka bana, köpa sommarkort och göra gruspremiär redan på påskdagen.
  • Skapad: 10 APR 2020 12:56

Tack vare stenhårt jobb under de flesta av dygnets vakna timmar den närmaste veckan samt ideell hjälp från ett tjugotal eldsjälar kan undertecknad nu presentera banorna redo för säsongen 2020. En rekordtidig notering. Närmare bestämt en dryg vecka tidigare än något tidigare år. Således kan du redan nu börja boka bana, köpa sommarkort och göra utomhuspremiär redan på påskdagen (söndag).

Banskötsel och viktiga riktlinjer
Banorna känns riktigt bra, kanske bättre än någonsin. Risken som finns nu när de är nyfixade är att de kan bli lite smått porösa vid låga temperaturer. Därför har vi bestämt att spelet kan påbörjas kl 12 under söndagen och måndagen för att undvika spel under de troligtvis kyliga morgnarna.

Skulle det uppstå ”hål” i banan, som det vanligtvis gör emellanåt tidigt in på säsongen, eller att man river upp grus på något ställe fyller man igen det med en gång och stampar till det. På så sätt håller vi banorna jämna och fina till dess att det blir lite varmare och de ”satt sig”. Om banan är torr är det extremt viktigt med vattning före och efter spel!


Vid ingången av varje bana sitter en skylt med regler att följa gällande iordningsställande, vattning och dylikt. Dessa regler måste följas för att banorna ska hållas i gott skick hela sommaren. Vi ber er därför att respektera och följa det som gäller. Skulle det regna eller vara tveksamt huruvida det är torrt nog eller ej, spela absolut inte!


Bokning
Du kan nu börja boka banor på Näsaäng då vi öppnar upp för spel på påskdagen, söndag. Du bokar på samma sätt som inomhus, via vårt bokningssystem MATCHi. Mer info ser du under fliken ”Boka bana” här på hemsidan.

Sommarkort
Sommarkorten på Näsaäng brukar vara populära och är en otroligt lukrativ lösning för den som vill spela mycket tennis i sommar. Vi har två olika sommarkort, spelkortet och guldkortet. Här nedan ser du info om vad de båda innefattar. Länk för att införskaffa ditt digitala sommarkort hittar du nedan.


Spelkortet

I spelkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren


Pris: Senior 1.000 kr          Junior 500 kr

 

Guldkortet

I guldkortet ingår:

- Spelkortet

..och kostnadsfritt deltagande på:

- Lunchtennis

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Frukosttennis

- Lördagstennis

- Damtennis

- Seniorveteranerna

- Klubbmästerskapen


Pris: Senior 2.000 kr        Junior 1.000 kr

Med spelkortet får du alltså boka en timme gratis varje dag under hela sommaren. Med guldkortet får du, utöver att boka en timme gratis varje dag, delta i samtliga ovanstående sommaraktiviteter. Mer info om aktiviteterna finner du på hemsidan under fliken ”Vuxen”.

Sommarkorten är digitala och köps enbart via nätet, klicka här!

Utesäsongen är som vanligt fullmatad med aktiviteter. Alla datum för de olika aktiviteterna finns i kalendern på startsidan eller i Näsaängsbroschyren som ligger länkad under fliken ”Näsaäng” här på hemsidan. Denna utkommer även i broschyrformat till medlemmarna i det nya numret av Tromben.

Nyheter på Näsaäng 2020
Vi fortsätter satsningen och upprustningen av vår svårslagna utomhusanläggning. Förra året kunde ni bland annat se nya nätstolpar på bana 3 och 4. I år har vi bytt ut hela staketet samt ingångarna till dessa banor, riktigt snyggt har det blivit! Likt bana 1 och 2 ska det gå ett plank på insida nederkant av staketet så att bollar inte kan rinna ut under staketet. Detta är beställt och kommer åtgärdas inom en snar framtid då företagit som anordnat staketet haft materialbrist. Detsamma gäller låsen på dessa banor som i nuläget är provisoriska.

Vi har även bytt ut alla linjer på bana 1 till denna säsong.

Glad påsk och varmt välkomna till Näsaäng sommaren 2020!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info