Hoppa till sidans innehåll

Utebanorna klara på rekordtid - köp sommarkort och börja boka redan nu!

18 APR 2019 15:00
Efter två veckors stånk, stön och riktigt hårt jobb kan vi nu stoltsera med ett riktigt trevligt påskägg. Nämligen att banorna på Näsaäng är spelklara och redo för utomhussäsongen. Du kan nu börja boka banor, köpa sommarkort och göra gruspremiär.
  • Uppdaterad: 18 APR 2019 15:00

Närmare 100 timmars jobb har lagts ner på vår fina anläggning för att få den spelklar. Tack vare ovärderlig hjälp från ett antal ideella medlemmar kan undertecknad ni presentera banorna redo för säsongen 2019, vilket är rekordtidigt. Således kan du nu börja boka bana, köpa spel-/guldkort och sätta igång med grusrivet.

Bokning
Du kan nu börja boka banor utomhus då vi öppnar upp dem för allmänheten på fredag. Du bokar på samma sätt som inomhus, via vårt bokningssystem MATCHi. Mer info ser du under fliken ”Boka bana” här på hemsidan.

Sommarkort
Sommarkorten på Näsaäng brukar vara populära och är en otroligt lukrativ lösning för den som vill spela mycket tennis i sommar. Vi har två olika sommarkort, spelkortet och guldkortet. Här nedan ser du info om vad de båda innefattar.


Spelkortet

I spelkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren

Pris: Senior 1.000 kr          Junior 500 kr

 

Guldkortet

I guldkortet ingår:

- Spelkortet

..och deltagande i:

- Lunchtennis

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Frukosttennis

- Lördagstennis

- Damtennis

- Seniorveteranerna

- Klubbmästerskapen

Pris: Senior 2.000 kr        Junior 1.000 kr


Med spelkortet får du alltså boka en timme gratis varje dag under hela sommaren. Med guldkortet får du, utöver att boka en timme gratis varje dag, delta i samtliga ovanstående sommaraktiviteter. Mer info om aktiviteterna finner du på hemsidan under fliken ”Vuxen”.

Sommarkorten köps enbart via nätet, klicka här!

Utesäsongen är som vanligt fullmatad med aktiviteter. Samtliga finner du under flikarna på hemsidan, i kalendern på startsidan samt i Näsaängsbroschyren som kommer i det nya numret av Tromben. Broschyren finns också att ta del av under fliken ”Näsaäng” på hemsidan där du hittar all viktig information.

Banskötsel
Vid ingången av varje bana sitter en skylt med lite regler att följa på banan gällande iordningsställande, vattning, osv. Dessa regler måste följas för att banorna ska hållas i gott skick hela sommaren. Vi ber er därför att respektera och följa det som gäller. Skulle det regna eller vara tveksamt huruvida det är torrt nog eller ej, spela INTE.

Nu när banorna är ”nya” kan de vara lite extra känsliga och därför är det extra viktigt att reglerna följs. Vattna banan innan och efter spel om det är torrt. Gå inte på banan och spela definitivt inte om det är för blött och mjukt!

Kontakt
Om det är något ni undrar eller inte förstår är det bara att This is a mailto link så svarar jag på era eventuella frågor.

Glad påsk och varmt välkomna till Näsaäng sommaren 2019!
Före och efter arbetet med banorna. Hyfsad skillnad!

Skribent: Todd Åkesson
Epost: This is a mailto link

klart.se

  

 

Audi Danderyd

 

Framtidsfys.org 

 

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info