Hoppa till sidans innehåll

Vägen tillbaka börjar här - och den börjar nu

05 AUG 2020 20:02
Några känsloladdade ord efter den hemska brand som förstörde vår tennishall under natten till onsdagen.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2020 20:02

Ni är så sanslöst många som hört av er med kärlek och empati efter den ofattbara brand som totaldemolerade vår inomhushall i natt. Vi är oerhört tacksamma för stödet och de kondoleanser som kommit från alla Sveriges, ja till och med världens, hörn. Från botten av våra NPTK-hjärtan, tack!

Nu väntar en svår och mycket tuff tid för oss som förening där sår ska läkas och lösningar ska hittas parallellt med att det finns en nutid att ta hänsyn till. Landets största utomhus-KM fortlöper och om två veckor kommer vi göra allt i vår makt för att på absolut bästa vis arrangera den avslutande deltävlingen i sommartourens SM-serie nere på Näsaäng.

Oavsett vad som händer härnäst och hur morgondagen än ser ut är en sak helt säker. NPTK är så fruktansvärt mycket mer än bara en tennishall. Vägen tillbaka börjar här - och den börjar nu.

Klubbkänslan, gemenskapen, sammanhållningen, drivet och kärleken hos såväl anställda som medlemmar kommer att ta oss tillbaka. Vi lovar. Starkare och bättre än någonsin.

Ge oss bara lite tid. 💙Klicka här för att se en artikel från svenska tennisförbundets hemsida där bland annat klubbchef Kenneth Begbom intervjuas!

Skribent: Todd Åkesson
E-post: This is a mailto link

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info