Hoppa till sidans innehåll

Vuxenträning


Vuxläger 2021 Näsaäng.jpg


VIKTIG INFO!

På grund av den hemska brand som totalförstörde vår inomhushall den 5 augusti 2020 är vuxenkursverksamheten lagd på is tills dess att vi fått upp ett provisoriskt tält att hålla våra träningar i. Detta gäller även våra divisionsspel och inomhus-drop in.

Vi hoppas ni har full förståelse för detta under denna mycket svåra period!


Näsbyparks TK har bedrivit vuxenkurser under många år. Då intresset ökat under senare år har vi utökat antalet platser.


Avgiften är 235:- per person och speltillfälle. Höstterminen består av 15-16 speltillfällen och vårterminen består av 18-20 speltillfällen. I priset ingår instruktör, bana och bollar. Avgiften debiteras två gånger per termin. Det är max fyra deltagare i varje grupp. En eller två gånger per år har man dessutom chansen att delta i olika matchspelsevent utan kostnad när man är med i våra kurser. Vi har allt ifrån nybörjargrupper till avancerade grupper.

Deltar du i våra vuxenkurser blir du per automatik medlem i NPTK.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SKICKA IN EN INTRESSEANMÄLAN!

 

Vi har i dagsläget runt 250 aktiva vuxna vilket betyder att det är väldigt hårt tryck på våra grupper, särskilt vardagskvällar och helger. Kan man spela morgon/dagtid är chansen större att man kommer med. Får man inte plats hamnar man i kölista och kontaktas när en lämplig lucka dyker upp.

Vuxenläger

Vi anordnar varje år ett antal läger för vuxna där du inte behöver vara deltagare i våra kurser för att få vara med. Först till kvarn gäller då det är ett begränst antal platser.

 

Vuxläger Näsa 2014

 

Påskläger 14

Uppdaterad: 23 AUG 2018 14:17 Skribent: Todd Åkesson

Audi Danderyd  

 

facebook-logo-icon-vector-22390238.jpg

 

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info