Hoppa till sidans innehåll

Boka banaKlicka på knappen ovan för att boka bana. Instruktioner för bokning ser du nedan.

Boka bana i MATCHi
Skapa ett användarkonto i MATCHi på deras hemsida, därefter är du redo att boka tider i vår hall och på vår utomhusanläggning Näsaäng. Du betalar med kontokort. Ni som har klippkort kan även ”betala” med dessa.


Sommarkorten
Den lukrativa lösningen för dig som vill spela mycket under sommaren.

Under sommaren kan du köpa sommarkort som gäller på vår uteanläggning, detta kan enbart göras på nätet. Spelkortet kostar 1.300:- för seniorer och 700:- för juniorer. För detta kan du boka 1 timme/dag på Näsaäng varje dag tills banorna stänger.

Guldkortet kostar 2.400:- för seniorer och 1.200:- för juniorer. För detta kan du boka 1 timme/dag och du kan dessutom delta i nedanstående aktiviteter utan kostnad:

- Lunchtennis

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Frukosttennis

- Lördagstennis

- Damtennis

- Seniorveteranerna

- Tre klasser i klubbmästerskapen


KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA DITT SOMMARKORT!

OBS! Du kan enbart boka en tid åt gången med sommarkortet. När den tiden sedan är förbrukad kan du boka din nästa tid. Bokar du fler än en tid debiteras den som en vanlig strötid. Detta gäller för att vi tidigare upplevt problem med att folk bokar upp flera tider med sina sommarkort som de sedan inte alltid utnyttjar.

För att köpa sommarkort måste du vara medlem. Mer info om medlemskapet och hur du blir medlem ser du här.

All info om ovanstående aktiviteter kan du läsa under fliken "Vuxen".


Frågor?
Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta This is a mailto link så hjälper vi dig. Det går även bra att kontakta MATCHi om ni vill ha hjälp att komma igång - This is a mailto link. Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi).

Uppdaterad: 04 MAJ 2018 13:14 Skribent: Todd Åkesson

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info