Hoppa till sidans innehåll

Fysprogrammet


Fysprogrammet är föreningens alternativ för hållbar talangutveckling.

Programmet riktar sig till träningsseriösa ungdomar och spelare på högre nivå med ambition om en långsiktigt utveckling. Målsättningen med fysprogrammet är att förbereda talanger med kunskap och förståelse för fysisk/atletisk utveckling i ett tidigt stadium.

 

Programinnehåll:
För den som är med I fysprogrammet ingår tillgång till gruppträning på veckobasis (måndagar 18-19) med inriktning atletisk utveckling. Varje spelare får utöver gruppträningarna 2st timmar med åldersanpassad individuell träning tillsammans med Jesper Skaneby. Utöver träningstillfällena får du även tillgång till träningsupplägg och videoprogram inom styrke och rörlighetsutveckling på månadsbasis.

 

Service utöver det vanliga:
Fördelarna att vara med i fysprogrammet är många. Utöver programinnehållet får du som spelare tillgång till proffessionell rådgivning och guidning i allt som berör din fysiska utveckling, kost och prestation. Som exklusiv service I fysprogrammet får du som deltagare extra hjälp och personlig rehabträning om skada inträffar.

 

Vad kostar det?
Det finns två olika nivåer av programmet, light och standard. I light programmet ingår 1tim individuellt träningstillfälle per månad, i standard programmet ingår 2tim med individuell träning vid två olika tillfällen.

Fysprogrammet Light : 800kr/månad (faktureras på månadsbasis)
Fysprogrammet Standard: 1500kr/månad (faktureras på månadsbasis)

Vem kan vara med I programmet?
För dig som är intresserad och vill veta mer kontakta tennistränare Stefan Åslin. (minimum åldersgräns 12år) För att läsa mer om Jesper Skaneby och FramtidsFys, läs mer här.

Uppdaterad: 21 MAR 2014 01:19 Skribent: Jesper Skaneby

klart.se

  

 

Audi Danderyd

 

Framtidsfys.org 

 

min_tennis_mar_2012_170x170_01

Postadress:
Näsbyparks TK - Tennis
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Besöksadress:
Bergtorpsvägen 41
18364 Täby

Kontakt:
Tel: +4687562202
E-post: This is a mailto link

Se all info