top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Årets junior och eldsjälar 2022/2023

Under lördagens KM-fest delades utmärkelserna ”Årets junior” och ”Årets eldsjäl” ut för verksamhetsåret 2022/2023. Dessa tillföll, synnerligen välförtjänt, Louise Ternström och Stina Sandwall/Per-Erik Frejd. Stort grattis!


Årets junior - motivering:

Louise är ett stort föredöme på och utanför tennisbanan. Louise har steg för steg utvecklat sin tennis och fysik. Louise är nästan alltid långt framme i de största nationella tävlingarna.

Under året vann hon en deltävling i JSM-racet i Oskarshamn. I SM-racets slutspel gick Louise till kvartsfinal. Louise debuterade i damlaget under verksamhetsåret där hon vann fem av sex singlar i division 1 inomhus. Utomhus deltog hon i det lag som vann SM-silver. Louise vann bägge sina singlar och räddade inte mindre än elva(!) matchbollar i finalen.


Louise är en mycket omtyckt klubbkompis som kan träna med vem som helst. Louise är också väldigt duktig på att peppa andra under träning och lagmatcher.


Tack vare en donation från en man (han vill vara anonym) som växte upp som junior i NPTK under början och mitten av 2000-talet och fortsatte sina studier på college så belönas också Louise med 10.000 kronor. Grattis Louise!Årets eldsjälar - motivering:

Stina och Peppe är två av de främsta nyckelpersonerna till att inflyttningen till den nya hallen gått så friktionsfritt och smidigt. De har dessutom varit starkt bidragande faktorer till skötsel, underhåll och möblering både på Näsaäng och i tälthallen.

 

Stina har från start varit den drivande kraften vad gäller inredningen i den nya hallen. Det är hon som pratat med arkitekt, suttit med i kommunmöten, planerat och beställt i princip alla möbler som finns i hallen idag. Det är i mångt och mycket hennes förtjänst att hallen blivit så fin som den faktiskt är. Hon är därtill ordförande i klubbkommittén som varit med och arrangerat fester, aktiviteter och skapat trivsel för klubbens alla medlemmar.

 

Det Peppe inte kan med hammare och spik är inte värt att kunna. Varje gång klubben behöver praktisk hjälp är han på plats med verktygslådan i högsta hugg. Allt ifrån speglar och möbler till hyllor och skåp har satts på plats. Han har hittat MacGyver-lösningar på alla möjliga och omöjliga problem. Målat nya domarstolskulor, tillverkat snötak till fläktarna utanför tälthallen och handdukshållare under Stockholm Ladies-veckan.

 

Ovanstående är blott ett axplock av både Stinas Peppes insatser det senaste verksamhetsåret. Utmärkelsen känns således odiskutabel. Stort grattis och, å alla näsbyparkares vägnar, TACK!66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page