top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

24 medlemmar stöttade NPTK i Nationaldagscupen

Under tisdagen förenades nytta med nöje när vi arrangerade Nationaldagscupen på ett soldränkt Näsaäng. Vi styrde upp en fyra timmar lång, spännande och välspelad dubbelturnering för de anmälda medlemmarna med såväl poolspel som slutspel. Alla spelare bjöds dessutom på lunch, deltog i ett lotteri med riktigt fina priser, fick erbjudanden från våra samarbetspartners och varsin unik t-shirt. Utöver en riktigt trevlig dag på Näsaäng så går alla intäkter oavkortat till inredningen av den nya hallen. Stort tack till alla som ville vara med och stötta NPTK!

Andreas Ternström och Denitsa Johansson kunde efter en del om och men koras till mästare i A-slutspelet och kamma hem de exklusiva pokalerna. Detta efter att ha vänt 3-5 till 7-5 i finalen mot Hanna-Lotta Nielsen och Ingemar Stenbeck. B-slutspelet vanns av Claes Nordqvist och Saga Englund som i finalen besegrade Håkan Wittgren och Eva Ternström.

Stort tack till alla deltagare för en mycket trevlig dag, er välvilja, ert engagemang och hjärta för klubben! Ett extra stort tack till våra samarbetspartners Bores Hamburgare, Head, GANT, Furusunds Värdshus, Racketspecialisten och Personlig Gåva som via sina skänkta priser och erbjudanden gjorde dagen möjlig. Vill du bidra till inredningen av den nya hallen är det självklart hur välkommet som helst att Swisha valfri summa till 1231892520. Märk då din betalning med ”Nya hallen”. Alla bidrag, stora som små, är av högsta värde. Därtill kan du under veckan köpa ett ex av vår unika t-shirt på Näsaäng. Ta då kontakt med någon i personalen. Även dessa inkomster går oavkortat till ovanstående ändamål. Ytterligare bilder från dagen hittar du som alltid på vår Instagram.66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page