top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Dags för Audi Danderyd Open – njut av topptennis på hemmaplan

Imorgon, onsdag, startar sommartourstävlingen Audi Danderyd Open på Näsaäng. Det är 16:e året i rad som vi arrangerar tävlingen som bjuder på nationell topptennis. Utöver titeln gör spelarna upp om totalt 40.000 kronor. Tävlingen pågår till och med lördag, 8 juni, som är stor finaldag.

 

Datum och tider för sommartouren:

Onsdag 5/6: Kvalsemifinaler och -finaler (start kl 09.00)

Torsdag 6/6: Sextondelsfinaler (start kl 09.00)

Fredag 7/6: Åttondelsfinaler (kl 09.00) och kvartsfinaler (kl 15.00)

Lördag 8/6: Semifinaler (kl 09.00) och finaler (kl 12.00 och 13.30)

 

Vår förhoppning är att även årets upplaga av Audi Danderyd Open blir en folkfest med bra drag och trevligt umgänge på Näsaäng. Finaldagen brukar bli något alldeles extra där många tar chansen att njuta av upplösningen, träffa likasinnade och unna sig en nybakt fika i vårt härliga kafé. Detta är dessutom en dag då vi passar på att tacka de medlemmar som hjälpt till ideellt under spelåret med att bjuda in till både buffé och finaltennis.

 

Tävlingen har tidigare vunnits av bland andra Mikael Ymer och Mirjam Björklund. I fjolårets damklass vann landslagsspelaren Lisa Zaar turneringen för fjärde(!) gången. På herrsidan segrade Simon Freund, som i år har en challengertitel och två finalplatser i dubbel, i en stenhård tresetare mot näsbyparkaren Gustaf Ström.

 

Tävlingen är också ett utmärkt tillfälle för våra egna spelare att visa upp sig på hemmaplan. I år hittar vi inte mindre än 12 egna spelare i tävlingen, där sju går direkt in i huvudlottningen.

 

Se alla lottningar, tider och resultat från Audi Danderyd Open här!

 

Håll utkik efter dagliga publiceringar här på hemsidan samt i våra sociala medier för att inte missa något från årets sommartourtävling.

 

Varmt välkommen till Näsaäng och den 16:e upplagan av Audi Danderyd Open!
78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page